Klasické Astronaut Priestor Sníva Hviezdy Limit olejomaľba Umelecké Plátno na Stenu Obrázky, Obývacia Izba a Vytlačí Domov Decortion

€2.89


DETAILY PRODUKTU: - plagát je vytlačený na Plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre plagát,to je hrubé,storng,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.Je ideálny pre domova,spálne dekorácie,jedáleň, dekorácie,detský spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,kancelárska dekorácie,darčeky,atď.; - veľkosť meranie ručne,môže byť 1-2cm chyba nemôžu vyhnúť; - Ak potrebujete vlastné veľkosti, prosím, kontaktujte nás. - Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. Poznámka: je plátne len,drevený rám nie je zahrnutá; Balenie Systerm:

ZÁSIELKY

1. Tovar vám bude dodaný do 1-4days po prijatí overené platby.

2. Všetky položky sú dodávané z www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava/Epack/Čína Registra Air Mail.

3. Dodávané spoločnosťou air mail, ktorý zvyčajne trvá 18-35 pracovných dní pre príchod.

UPOZORNENIE: Podľa miestnej vládnej politiky, Zákazníkov z Ruska a Ukrajiny musí spísať s úplné meno, Iba tak zákazník môže úspešné prijatie tovaru na ruky a dokončiť v colné odbavenie. Ak máte radi naše služby, prosím zanechať s 5 star komentár pre nás, ďakujeme!

Štítky: box mobil xiao, bp anglický hlas, bp l015 razenie, box mod začiatočník, box mobil s9plus, boyy ženy detox, bozo topánky nádrže, box kovové feeder, bp l pečiatky dosky.


( 0 Hodnotenie )

Počet