Detektor Nepremokavé Vetru Turistické Bundy Mužov Vonkajšie Rybárske Pršiplášť Camping Soft Shell Dážď Taktické Windbreaker Bunda

€24.41


Upozornenie: Vyššie veľkosť pre ručné dlaždice meranie kvôli osobnej meracej techniky je iný tam možno 1-2 cm chyba fyzického.

Zásielky 1. PO CELOM SVETE ZÁSIELKY. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po ďalšiu platbu overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Ste objednávku adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia. Prosím, Kontaktujte nás. Budeme skontrolovať zásielku a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je vaša spokojnosť užívateľov. 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, Sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii warehourse pre rýchle dodanie. Vrátenie a Náhrada 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU, nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v vyvodenie pôvodnom obale a MUSÍTE nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na vyvodenie priznanie, a svoje po# 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÝ BOD SUMA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk, ALEBO si môže vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky vyvodenie poštovné náklady, ak produkt(y) je(sú) nie, ako inzeroval. Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi položky, Prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akýkoľvek problém, o našich položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Štítky: bunda gore tex, bunda ženy, gore nosenie, bunda taktika, kožušiny golier kabát bunda, detektor detektor, kabát mužov, kabát dážď, pivo pub, dážď jeckets mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet