HF20A SPOJENIE Krátke Vlny 1.5-30Mhz Full-Kapela Blind-Free Antény krátke vlny anténa Vonkajšie rádiové stanice Walkie-talkie príslušenstvo

€40.85


HF20A Krátke Vlny Full Band Anténa !

Táto anténa pôvodne prišiel zo zahraničia, a opis tejto antény v zahraničí: "To je široko používaný v armáde, vody conservancy a iné núdzové komunikácie. Anténa je skryté, ľahko postaviť, nie je potrebné si a nevyžaduje deň úpravu. To môže byť na 1,5-30mhz. Krátkovlnné full-dĺžka práce, 0-500 km bez slepej zóny, efektívna vzdialenosť a obrátený v antény, efektívnu komunikáciu v rámci 1000 km." Už v roku 2005, urobil som 1 dávka pre niekoľko rádio priateľmi v meste Shenzhen. To je veľmi praktické a pohodlné. Je obzvlášť vhodný pre tých, ktorí nie sú ideálne v mestskom prostredí, a ktorí sú príliš malé na to, aby mohli nastaviť. Priatelia, ktorí nemôžu ísť hore, pretože to môže byť postavené na strechu, balkón, parapet, pole, atď., a môžu byť postavené v rôznych formách, horizontálne, obrátený v, trojuholník, rám, serpentíny, sklopné, okno, atď. Atď., a to je neviditeľný erekcie (cudzincami, ktorí nevedia, čo to je, myslím, že to je lano na suchom oblečení, bez sťažností). Keď je postavená vonku, je to pohodlnejšie. Môžete ľahko vyzdvihnúť antény vo vzdialenosti 0,5 m alebo viac na cestách. Geografická poloha nedá narovnať antény. Ak nie je žiadny problém, nech antény ísť okolo "s". Typ môže byť tiež vykonať, 1 minútu získať antény erekcie! ! Je to dobrý pomocník pre nastavenie rozhlasových staníc v špeciálnych vonkajšie a nastavenie rozhlasových staníc v špeciálnych prostrediach! ! !

Táto anténa je veľmi pohodlné nastavenie. Je možné ho nastaviť v 1 minúta pre 1 osobu, a anténa nie je potrebné si. Na stojatej vlny z 1,5 mhz--30mhz je veľmi ideálne. Nie je prísne požiadavky zo zeme. 0,5 m nad zemou. Vyššie môže fungovať.

V poslednej dobe sa mnoho HAM priatelia, spätná väzba späť, HF20A naklonená 10 stupňov do rámu-typ horizontálne, komunikačný efekt je veľmi dobrý. Najmä zástupca je BG7YB (Hainan Haikou) trojuholníkové okno šikmo stiahol na veľký strom na prízemí, ktorá oznámenie účinok je porovnateľný na krátke vlny Yagi, zvuk je vysoká a úplné, signál je len do 1000 km, hrom-ako signál! Mimoriadne!

1. Menovitý výkon: 100w, pracovná frekvencia: 1.5-30mhz, vysielací stojatej vlny

2, výber z národného štandardu značky black mäkké medené drôty, lepšie utajovanie

3, túto dávku používa väčšie a lepšie magnetický prsteň, tak, že parametre sú viac ideálny! Vydrží 200W vysokej energie (pri výrobe, musí byť testovaný 200W vysoký výkon po dlhú dobu).

Najväčšou zmenou v novej verzii HF20A je: absorpciu zaťaženie je vyrobený z prispôsobené produkty, objem je menší, vzhľad je krajší, dáta sa viac výborný (z testu grafu možno vidieť lepší výkon).

HF20A je multi-purpose-krátke vlny full-dĺžka single-line cestovanie vlna anténa s vysokým žiarenia efektívnosti a ľahká inštalácia. To môže byť použitý pre osobné prenosné stanice a dočasné základňových staníc v oblasti. Často sa používa na kompenzáciu prítomnosť NVIS slepé škvrny vo všeobecnosti antény. Keď je kábel postavený, v 25W~50W prenosné platforma môže byť použitý pre 0~800 km, a 125W vozidlo môže byť použité pre 0~1500km. Keď ploché potiahnite je postavená, je smerovanie komunikácie vzdialenosti sa ďalej. Na mnoho rokov, HF20A antény boli široko používaný v armáde, les požiarnej prevencie, pole pre ťažbu a stavebníctvo, dobrodružstvo a iných oblastiach. Vzhľadom na ich nízka cena, dobrá komunikácia účinok a pohodlné použitie, sú široko privítal používateľov. Špecifikácia: 1. Maximálny výkon: 1000W, priemerný výkon: 50W 2. Pracovná frekvencia: 0.5-30MHZ, SWR 3. Štandardné vibrátor: 20 4 metrov. Vibrátor materiál: 1-1.5 mm multi-strand medené jadro drôtu 5. Z nehrdzavejúcej ocele zem nechty: 2 kusy (self-za predpokladu), vlastnú inštaláciu riadku 1. Opravili sa strechy na dlhú dobu. Nie je potrebné používať zem kotva pri inštalácii. Pripojte dva chvost končí antény priamo s jedným kábel na spojenie dvoch chvost končí, alebo priamo pripojiť dva chvost končí priamo. SWR Ideálne, jednoduché a praktické. (Základnou podmienkou pre fungovanie tejto antény je, že dva chvosty musí tvoriť nepriame alebo priame slučky do práce) 2. V skutočnej vonkajšie použitie, ak zem kotva nie je v dobrom kontakte, anténa nebude tvoriť slučky, a SWR bude vysoká. Môžete naliať vodu do zeme kotvy, aby sa vytvorili dobré okruh pre zem na dolnej SWR. Ak zeme kotvy nemôže byť použitá v rock oblasti, dve chvost končí antény môže byť priamo pripojený a používa sa tvoria "trojuholník" a ďalšie variantné tvary do práce. 3. Všeobecne platí, že výška antény bude mať vplyv na jeho účinnosť žiarenia a vzdialenosť. Vo všeobecnosti platí, že anténa je trochu vyššia, tým je uhol väčší, žiarenia, bude lepšie, vzdialenosť bude ďaleko, slepé zóny bude väčší, inštalácia bude nižšia, alebo uhol bude menšie. Žiarenie je takmer rovnaký, komunikačná vzdialenosť je blízko, a blind spot je menej. 4. Dĺžka vibrátor má len malý vplyv na SWR. Teoreticky, dlhšie vibrátor, vyššia účinnosť žiarenia. 5. Pri používaní pre dlhodobým hmotným používať, je potrebné vykonať antikorózne ošetrenie skrutky. Môže byť použitá s maslom, aby sa zabránilo skrutku z hrdzaveniu a vodeodolné (nepremokavé vnútri antény časť a spôsobiť jej poškodenie)

Štítky: yaesu ft, anténa balun, airband, saab rádio súprava, yeasu moc, dstar amatérske rádio vysielač, anténa krátke vlny, fm rádio, diy kit rádio, baofeng.


( 0 Hodnotenie )

Počet