Nové Módne Vlastné Meno Ľadový Sa Bublina Písmená Reťazca, Prívesky, Náhrdelníky Mužov Charms Zirkón Hip Hop Šperky s Tenis Reťazec

€14.29


TIPY: 1)vlastnú písmená spona pasuje na 2,5 mm Tenis Reťazec.Ak chcete väčšie spona na uchytenie 4 mm,6 mm alebo väčšie Tenis Reťazec.povedzte nám, prosím, vopred,budeme meniť spona pre vás, aby sa zmestili vaše vlastné Tenis Reťazec. 2)môžete poznámka: písmená, ktoré chcete prispôsobiť v poradí, poznámky alebo nechajte nám správu priamo.Buď ako sa vám páči. 3)O plán výroby:to zvyčajne trvá 10 až 15 dní dokončiť(Niekedy to môže byť vykonané v týždni).keď sme potvrďte vašu platbu.pridáme vašu objednávku prodution zoznamu.Keď je to hotové,budem vás informovať o reálny obraz.Po tom,aby sme vám pošleme správu s oznámením o sledovacie číslo. 4)Všetky otázky.Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade. Vďaka za vaše porozumenie a podporu. Description: (1) Stav:100% zbrusu nový (2) Materiály:nerezová oceľ, CZ Kameňa (3) Krásny dizajn a vynikajúce spracovanie. (4) Módy v Európe a USA trh. (5) Spoľahlivá kvalita a rozumná cena.Máme profesionálne QC tím kontrolovať každý výrobok dôkladne (6) môžete kombinovať všetky produkty, čo chcete (7) Reťazec Typu&Dĺžka:24 inch Lano, Reťaz,30inch Lano, Reťaz,18-palcové Tenis Reťazec,22 inch Tenis Reťazec.

Obrázky Zobrazenie:

Štítky: vlastné modrá bublina list, necklac ženy, necklac, prívesok ženy, teplé vaňové kúpele, vlastné micro bublina list, necklac prívesok, pripraviť prívesok, tehla vojak, vip.


( 0 Hodnotenie )

Počet