7Pcs 4" Nárazníkov Pad Leštenie Auta Auto Auto Leštiaci Pad Držiak Rezervy + Vŕtačka Adaptér M10 Pre Sklo/Auto Polisher Elektrickú Vŕtačku

€3.42


Funkcie : Pravidelné voskovanie a leštenie nastaviť ochrannú bariéru proti nepriateľským útokom z prostredia, váš nábytok a vozidlá vzhľad bude chránené pre nadchádzajúce roky. Prichádza s M10 vŕtať adaptér. Používa sa pre všetky druhy srsti paintss voskovanie, leštenie a tesniace glazúra, na čistenie a zlepšenie ich ľahkosť. Používa sa pre auto auto detail leštenie, možno prať v studenej vody a znovu použiť. Kompletné profesionálne vlny a penové podložky nárazníkov, leštenie a dokončovacie systému. Skvelé byť použité v pneumatické alebo elektrické leštiace zariadenia.

Špecifikácie:

Materiál: Hubky & Vlna

Priemer: 4 cm

Vŕtačka Typ Adaptéra: M10

Funkcia: vhodné pre všetky druhy leštenie,ako sú autá, van, sklo, kameň, keramika atď.

Využitie tipy: každá farba cúval hubky pad nemá veľký rozdiel, len niektoré sú mäkšie, môžete si vybrať jednu urobiť, jemné leštenie a používať ťažšie podložky robiť hrubé leštenie práce.

Package Zahrnuté:

6pcs x Hubky Podložky

1pcs x M10 Vŕtať Adaptér

Tipy:

1.Čistiace výrobky, môžete použiť iba studená voda vo veku 15-25 stupňov Celzia

2.Testovali sme spôsob balík, výrobok bude obnoviť pôvodný tvar pol hodinu neskôr, prosím, byť v pohode a trpezlivo čakať.

Štítky: nexgen keramické sprej, súprava pad, zložené peny, pad poľský, leštenie doska, vŕtačka poľský, leštiaci vosk poľský pad, súprava do auta poľský, Poľský, leštenie nastaviť autá.


( 1 Hodnotenie )

Počet