Rozšírené Inštalácie Elektroinštalácie Postroj pre BMW E46/E39/E53 BENZ W211 6 M Napájací kábel Kábel

€41.34


POZNÁMKA:

1. Ak sa rozhodnete, DHL, alebo EMS pri objednávke, naša cena obsahuje iba náklady na dopravu z Číny na prijímacie adresu v objednávke, a nezahŕňa clo zhromaždené vaše miestne zvyky, clo a ďalšie náklady, ktoré vznikli colné odbavenie. Kupujúci musieť zaplatiť (výška tarify musí byť kontaktujte miestne zvyky).

2. Ak Európskych zákazníkov vybrať loď z Číny "predávajúci spôsob dopravy", dane z pridanej hodnoty a dovozné dane, hradí predávajúci. Preto kupca v týchto krajinách nebudú musieť platiť dane.

Len predávajúceho prepravná metóda: žiadne dovozné daň a bez DPH!

Iba v nasledujúcich krajinách vhodné pre predávajúceho spôsob dopravy:

Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česká Republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Spojené Kráľovstvo.

Vrátane vyššie uvedených krajín, ale v niektorých oblastiach sa nemusia vzťahovať predávajúci spôsob dopravy. Ak je vaša adresa sa nevzťahuje na predávajúceho spôsob dopravy, budeme vás kontaktovať pred odoslaním.

O predávajúci je spôsob dopravy času:

Francúzsko, Taliansko, veľká Británia, Nemecko, Španielsko, Poľsko, česká Republika, Slovensko, Maďarsko, Rakúsko, Holandsko, Belgicko: 10-20 pracovných dní;

Portugalsko, Dánsko, Fínsko, Švédsko, Estónsko, Lotyšsko, Litva, lotyšsko, Írsko, Luxembursko, Rumunsko, Bulharsko, Grécko, Slovinsko, Chorvátsko, maďarsko, Malta: 15-30 pracovných dní.

Vyššie uvedený čas je len orientačný. V dôsledku iných faktorov počas prepravy (napr. COVID-19, zasielateľstvo cargo nevybavené objednávky, colné odbavenie, atď.), doručenie môže mierne meškanie.

O logistické informácie sledovania(môžete skontrolovať na tejto internetovej stránke):

3. Prosím, pošlite nám fotografie informačný Panel / volantu / Napájací kábel, skontrolujte, či naša jednotka sa hodí pre vaše auto.

4. Prosím napíšte vaše celé meno a správnu adresu s psč, ak ste objednávku.

5. Cena nezahŕňa vzdialenej oblasti poplatok, ak vaša adresa je vzdialené oblasti, budete musieť zaplatiť viac, 45 USD vzdialenej oblasti poplatok.

6. Ak máte nejaké problémy, o zariadení, prosím, kontaktujte nás pred otvorením sporu.

Dôležité poznámky

Platby

Akceptujeme Alipay, Paypal, Western Union, a telegraficky(TT).

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované a hostil cez Alipay to bezpečné platobné procesor.

Záruka

1. Všetky výrobky, ktoré predávame sú novo vyrobené z výroby.

2. Poskytujeme jeden rok záruku na výrobky a 3-mesačná záruka na príslušenstvo. A poskytujú bezplatné konzultačné služby pre životnosti produktu.

3.V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás vopred, pomôžeme vám ho vyriešiť na prvý raz.

4. Ak dostanete chybný produkt, prosím kontaktujte nás a to do 3 dní po podpise položky. Vrátime vám alebo poskytnúť náhradné diely.

Straty spôsobené niektorou z nasledujúcich situácií nie sú kryté zárukou:

1. Škody spôsobené nesprávnou nosenie, špina, nesprávnej inštalácie alebo prevádzky, a iné nehody.

2. Akékoľvek poškodenie spôsobené neodborným obale, ak kupujúci vráti tovar na nás.

3. Ak položka je demontáž alebo opravu neoprávnené osoby.

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytnete presné logistiky sledovacie číslo, konkrétny dôvod pre návrat a vaše číslo objednávky.

2. Po kupujúci a predávajúci dohodnú na zrušení www.tantra-egypt.sk transakcie, vrátime vám plnú sumu vašej objednávky po obdržaní originálne predmety a balné, ako aj všetky diely a príslušenstvo. Alebo si môžete vybrať alternatívu.

3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu výrobku, ak sa nezhoduje s reklamou.

4. Všetko sa vracia, musí byť potvrdené naše po-predajný servis personál. Bez predchádzajúceho upozornenia, sme nie je zodpovedná za akékoľvek vráti.

O Spätnú Väzbu

Vždy trvajte na udržiavanie vysokých štandardov kvality a snaha o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, a žiadame vás, aby ste nás kontaktovať, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť svoje problémy s spokojnosť.

Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať 5 star spätnú väzbu na webových stránkach pomôže ostatným vedieť na položky viac. Oceniť vašu láskavú spätnú väzbu a podporu.

Štítky: SLK200, 10 metrov, ucho telefónny kábel, 6 meter e39 kábel, e46, 6 m kábel, rádio e53, w203, špeciálny 6 m dlhý kábel bmw e53, bmw f10 spätné zrkadlo, w204, auto stupačky pedál.


( 0 Hodnotenie )

Počet