S2735 ANIME RORONOA ZORO SHUSUI WADO ICHIMONJI YUBASHIRI SANDAI KITETSU MEČ KEFA HAMON ČEPELE pri prijímaní zmien 41.1" AKÉKOĽVEK 1 4 JEDEN KUS

€38.98


Zoro katana, jednu medzi 4 meč série, od Japonských anime Jeden Kus, 104 cm dlhé, 1.2 kg netto 1,6 kg s balení, úplne nový, ručne vyrábané, špicaté, unsharpened; Uhlíkovej ocele čepeľ, štetec biely s hamon okraj, vlnité habuchi vzor imitujúcich rozdiel temperovanie liečby, 66.5 cm dlhé, 2.7 cm 0.4 cm hrubé, ručné rukoväť 29 cm dlhé s lesklé zlato pommel spp a tvarovky; vybrať Si môžete z ľubovoľného jedného z nasledujúcich 4 meče. Štyri meč set je všetko s čepeľ typu A., Prosím, uveďte, či budete potrebovať ďalšie čepeľ typu B, C, D alebo E; Lesklé čierne lakovanie dreva saje s okrúhlym svetlo ružové Shusui symboly, čierny nylon pletená rukoväť s Shusui stráže; Lesklý singria lakovanie dreva saje s čiernymi krúžkami, singria nylon pletená rukoväť s Sandai Kitetsu stráže; Lesklý sneh biela maľba na drevo pošvy, biela nylon pletená rukoväť s oválne Wado Ichimonji stráže; Lesklé čierne lakovanie dreva pošvy, čierny nylon zabalené rukoväť s Yubachiri stráže; Dôrazne odporúčame kúpiť jednu položku(y) s menej alebo podobných meraní (veľkosť), pretože prepravné náklady pre dve položky sú takmer rovnaké ako pre jeden; Pl jednoduchosť, kontaktujte nás a prečítajte si nasledujúce pokyny pred nákupom.

O Nás

My, Asiatique Obchodu, predávať tisíce kvality meče, dýky, pól zbrane, sekery, bojové umenia, stojany, držiaky, brnenie a vojenské modely za veľmi konkurencieschopnú cenu. Okrem toho sme vám pomohli nájsť a urobiť čokoľvek, čo ste hľadali.

Dopravy a Platby

Náš tovar je expedovaný po celom svete EMS z Číny, ale väčšinou DHL z Kanady, na základe rýchlosť doručenia a naše skladové zásoby. Sledovacie číslo bude pridané, a aktivuje sa, keď pozemok je dodávané v 1-3 dni po úhrade sa vymaže. Normálne parcely poslal do USA, Kanade, Austrálii a v Západnej Európe trvať 2-5 pracovné dni na doručenie a 5-12 pracovných dní na odpočinok.

Doručenie môže byť odložené na pár dní z dôvodu náhodných colných kontrol, prázdniny " špičková premávka, zlé počasie, nesprávnu adresu, prijímač jeho neprítomnosti na dodanie atď. Môžeme predĺženie dodacej lehoty. Stav dopravy udržuje aktualizácia v transakcie, až kým váš príjem, prosím, buďte trpezliví a dávať pozor na to.

Ak nám poskytnete vaše telefónne číslo v prípade colné odbavenie a miestne dodanie.

Robíme najnižšia predajná cena alebo deklarovaná hodnota v obchodnej faktúry tak, že by ste platili menej, alebo dokonca nulové clo na dovoz tovaru. Naše prepravné cena zahŕňa skutočné prepravné náklady, palivový príplatok, poistenie a manipulačné poplatky, ktoré nie sú clu.

Ponúkame v dvoch častiach zľavy pre kombinovať zásielky. Doprava zľava sa automaticky odpočíta od EMS v-postavený systém. O zľavu z ceny viacerých položiek, pošlite nám e-mail model čísla (naše Sku) a množstvo pred nákupom, takže môžeme odhadnúť najlepšie ceny pre vás. Neponúkame zľava na objednávku jednej položky z dôvodu drahé lodné náklady.

Okrem Úschovy, akceptujeme aj Alipay, PayPal, AmazonPayment, kreditná karta, bankový vklad, bankovým prevodom a osobnú kontrolu.

Záruka a Vrátenie

Garantujeme 100% spokojnosť tým, že vám ponúkne výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok je stratený, odcudzený, poškodený spôsobené dlho a je to možné neslušné, prepravu, zaistil alebo odmietnuť svoj ciel. Bohužiaľ týchto prípadoch sa stalo, ale veľmi zriedkavo.

Všetky naše tovaru sú starostlivo kontrolované a pevne zabalené pred odoslaním. Ak ste dostali poškodená alebo chybná položka nie je, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás s fotografiami v 14 dní od prevzatia tovaru. Ponúkame voľnú výmenu alebo vrátenie peňazí, plus návrat poštovné v niektorých prípadoch. Všetky ostatné vrátenie položiek, ako napríklad náhodné alebo nesprávne príkazy, zámerné odmietnutie, výpisy, atď, sú odoslaný kupujúcemu na jeho náklady a musí byť v pôvodnom podmienky. Inak by sme mohli ponúknuť čiastočné vrátenie peňazí, tým, nabíjanie zarybňovanie alebo obnovu poplatky. Ako naše pozemky sú ťažké a veľké, akýkoľvek návrat by mohol byť veľká strata pre nás oboch. Prosím, byť rozhodujúce pri zadaní objednávky. Ďakujeme za vašu rýchlu platbu. Omeškania sa môže dostať do out-of-skladom, alebo zrušenie objednávky.

Kupujúci z Brazílie a Mexika sú povinné poskytnúť nám vaše daňové identifikačné číslo (napr. CPF číslo) pre colné odbavenie. Kupujúci z Indie musieť poskytnúť colné s vašou GÝČ (Vedieť Váš Ciel), dokumenty, alebo vláda recoginzed indentity, adresa doklad a Povolenie list. Kupujúci z Ruska Federácia by nám poskytnúť vaše meno spoločnosti, adresu a telefónne pre bezpečnú a plynulú schválení. Niekedy polície povolenie je potrebné zakúpiť meče pre niektoré krajiny. Budeme vás informovať o tom, či položka je povolené, zadajte svoju krajinu, pretože niektoré krajiny klasifikovať meče ako nebezpečnú zbraň. Ak nie, budeme zrušiť, a vrátenie vašej objednávky zaplatené.

Štítky: Roronoa Zoro, ostrý meč, kus roronoa zoro meče, cosplay meč, meč zoro, démon vrah funko pop, kimetsu meč, shusui, zoro, meče roronoa zoro shusui.


( 0 Hodnotenie )

Počet