3 Farby Korektor Paletu Kryt Akné Známky Opravy Hydratačné Nepremokavé Tvár Make-Up Base Tvarov Paletu Nadácie

€10.54


3 Farby Korektor Paletu Kryt Akné Známky Opravy Hydratačné Nepremokavé Tvár Make-Up Base Tvarov Paletu Nadácie Korektor, Púder

Funkcia: Multi-účel, môžu byť použité ako červenať prášok, obrys, prášok, a kompaktný prášok; Vytvára priestorové kontúry tváre; Ľahko sa aplikuje, je tvár bezchybný a hladký; Ideálny pre salón, párty, show, alebo domáce použitie. Detail: Čistá hmotnosť: 2.4 g Farba: 3 farby Čas použiteľnosti: 3 roky Obsah Balenia: 1* Korektor Poznámky: 1. Prosím, láskavo informovaný o tom, že farby položky, zobrazí sa môže mierne líšiť od fotografie na položku stránky. Prosím, láskavo pochopiť, že obrázky sú len pre referenčné účely a mali by sme urobiť farba skutočného produktu, ako je štandard. 2. Prosím, nepoužívajte na iné účely, ako make-up. 3. Prosím, nedávajte na priamom slnečnom svetle alebo teplota je príliš vysoká alebo príliš nízka. 4. Uchovávajte mimo dosahu deti.

Štítky: muži make-up, korektor, , face lift, lancome obrys palety, čistiť tvár, stila tvár palety, mys make-up, korektor, , mac tvár palety, mys obrys palety, krém phoera, tvár make-up.


( 0 Hodnotenie )

Počet