10/12 Palcový Nehrdzavejúcej Ocele Pizza Lopatu Stierky Veľké Okrúhle Pizze Pádlo pre Kuchyni Pec na Pizzu, Chlieb, Koláč Prenos Pečenie Nástroje

€9.86


Funkcie: 1.potravinársky nehrdzavejúcej ocele, Drevená rukoväť, ideálny pre domáce a komerčné rúry (na pečenie). 2.Závesné konštrukcie: pizza lopatu môžu byť zavesené na stenu / háčik, šetriace priestor v kuchyni. Umývateľné v umývačke riadu. 3.Bezpečnosť na Prvom mieste:Táto pizza lopatu udržuje vaše ruky von z rúry a od spaľujúce teplo 4.Multi-účel : Urobiť domáce pizza, calzones, chlieb a ďalšie s týmto pizza lopatu 5.Pohodlné rukoväť, jednoduché použitie, non-sklzu, ergonomický dizajn. 6.Použitie pre Chlieb, Tortu Pizza Odhadzovanie Prenos Pečenie Nástroje Špecifikácie: Farba:Ako je znázornené Materiál: nehrdzavejúca oceľ +Drevo Veľkosť(Dia*Dĺžka):10 Palec:25.5*43.5 cm 12 Palcový:30.5*49 cm Package Zahrnuté: 1 * Pizza Lopatu, Prosím, Poznámky: 1.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. 2.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, aktuálne farby, aké sa môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: kolo pizza kameň, pan pizza, Rúra, profesionálne pizza maker, pec na pizzu, ooni pizza pec, pizza showel, kôra pizza, štyri pizzu, pizza lopatu.


( 9 Hodnotenie )

Počet