Sklenený Kryt Ozdoby na Stôl Nočné Svetlo LED Víla String Svetlo Cedar 23.5x11.5 cm vianoce Vianočné Darčeky, Vianočné Strom Svetlo

€9.70


Funkcie

1.Krajiny tejto noci svetlo dizajn je Vianočný stromček, simulácia roztomilé malé zelené rastliny, spolu s LED svetelné dekorácie, vyzerá skvele aj v priebehu dňa a na noc

2.Tento LED nočné svetlo je napájané 3 AAA batérie (nie je súčasťou), veľmi praktické, je možné použiť ako pracovnú plochu povrchu dekorácie.

3.Jasné sklenený kryt môže blokovať niektoré nečistoty, ľahká drhnúť, a bude odrážať krásy, nočné svetlo, keď zapnete svetlo led.

4.Používame vysoko kvalitné borovicové ako základ, leštené a vyhladený, s veľkou vrstva dreva. Masívne drevo materiál, trezor, silné a stabilné.

5.Unikátne miniatúrne Vianočný stromček, tvar, svetlo, môžu byť použité na stôl, jedálenský stôl, nočný stolík, okno vyzdobiť svoju stranu, Vianoce, sviatky, oslavy a ďalšie.

Špecifikácia:

Typ: Vianočné Dekorácie Svetla

Materiál: drevo, sklo

Množstvo: 1 ks.

Farba ako obrázky znázorňujú

Napájanie: 3 AAA batérie (nie sú súčasťou)

Veľkosť: 16.5 * 16.5 * 27.0 cm / 6.48 * 6.48 * 10.61 "

Čistá Hmotnosť: 450 g / oz 15.87

Balenie Obsahuje:

1 * Vianočné dekoratívne svetlo

Štítky: sklo, drevo, ozdoby na vianočné stromčeky gule sklo, ge led vianočný stromček, christma strom, kužeľ borovica, christma strom ornament, apple crystal strom, kužeľ dekor, vianočné sklenené ozdoby, ozdoby na vianočné stromčeky lúpané sklo.


( 1 Hodnotenie )

Počet