Univerzálny Auto vnútorné Zrkadlo Auto make-up Zrkadlo Slnečná Clona Vysokej Jasné, Interiér HD Zrkadlo S LED Svetlo, USB Nabíjanie

€7.36


Popis:

Auto spätné zrkadlo prichádza s postriebrený skla. Skutočné sklenené zrkadlá namiesto plastových zrkadlá, auto márnosť zrkadlá môžu byť veľmi jasné a skutočne odrážajú vašu pokožku. Veľké veľkosti 7 palcov, môžete ho použiť tiež ako make-up zrkadlo.

Vstavané LED Svetlo: Tento cestovný make-up zrkadlo s osvetlením má 21 zabudované LED svetlá, ktoré môžu poskytnúť mäkké a prirodzené denné a nočné osvetlenie, vhodná najmä pre výrobu prírodné make-up.

Plynulou Nastavenie Jasu displeja: môžete ľahko nastaviť svetlo osvetlené make-up zrkadlo podľa deň, noc, počasie a podmienky prostredia. Len stlačte a podržte dotykový spínač pre nastavenie jasu plynulo.

Univerzálny Dizajn: závesné zrkadlo na líčenie je jednoduchá inštalácia a pevne umiestnené na slnečnej clone bez zanechania extra priestor v aute, to je jednoduché používanie a skryť, a nemá vplyv na otváranie a zatváranie slnečnej clony.

Vstavaný Veľká-kapacita Batérie: Tento roztomilý make-up zrkadlo má zabudovanú 400mAh batérie s veľkou kapacitou a dlhou výdržou batérie. Nie je potrebné dobíjať veľmi často, osvetlené make-up zrkadlo môže byť dokonalý priateľ, aby vám pomáhal s krásy kedykoľvek a kdekoľvek.

Funkcia:

1. Kompaktný make-up zrkadlo je vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu a zrkadlo, sklo, s perfektný dizajn a odolné proti poškriabaniu.

2. Špeciálne LED zrkadlo a plynulou nastavenie jasu displeja dizajn, prenosné make-up zrkadlo vhodné pre rôzne svetelné podmienky.

3. Jednoduchá inštalácia, dva klipy na zadnej strane, aby slnečná clona jednoduchá inštalácia na väčšinu typov slnečná clona.

4. Nabíjateľná batéria dizajn, veľkou kapacitou a dlhou výdržou batérie.

5. Vhodný pre vozidlá (autá, Prívesy, nákladné automobily, atď.).

Špecifikácia:

Materiál: ABS + sklo

Shell farba: biela

Veľkosť: cca 178*142*30 mm/7.0*5.6*1.18 palec

Technická podpora: 400mAh nabíjateľná lítiová batéria

Počet Led: 21 ks, vrátane USB kábel

Čas nabíjania: 2H

Balenie Zoznam:

1 x Auto, Zrkadlo na líčenie

1 x USB Nabíjací Kábel

Poznámky:

1. Maximálna šírka slnečná clona, že môže vyriešiť zrkadlo na líčenie je 6.65 palcov, prosím, skontrolujte, či je vhodná pre vaše auto pred objednaním.

2. Vzhľadom na ručné meranie, toleranciou 1-3 mm môže byť aktivovaná.

Štítky: cbr600rr nádrž, anti fog kúpeľňa zrkadlo, hyundai slnečná clona, clonu, auto sunshad, sun uv, dieťa slnečná clona pre auto, w211 spätné zrkadlo, auto make-up zrkadlo, spp clonu.


( 3 Hodnotenie )

Počet