Full-Zip Cvičenie Jogy Mat Cestovná Taška Vodotesný Zips Yoga Mat prepravný Vak Ženy Muži Prenosné puzdro s Skladovanie Vrecku

€11.16


Odrážky:

1、Premium Canvas: taška je vyrobená zo 100% vysoko kvalitné plátno, aby vyhovoval vašim potrebám. (Upozorňujeme, že joga podložka nie je v cene).

2、Zips Dizajn: yoga mat vak je navrhnutý tak, hladká a pevná plný zipsy, ktoré uľahčujú skladovanie yoga mat ani iné predmety.

3、Nastaviteľný Pásik: vreciek bag je ideálny na kľúče, mobilný telefón, uterák a ďalšie náležitosti. Ramenný popruh je nastaviteľný v dĺžke a je pohodlná na nosenie.

4、Veľké Veľkosť: vak je vybavený veľké veľkosti byť praktické použitie, ktoré budú spĺňať vaše potreby.

5、Ideálny Darček: yoga mat taška je vynikajúci darček pre jogy milovníkov, ktorý je ideálny pre priateľku, darček, priateľ dar, muži a ženy, dar, manželka a manžel dar, deň otcov a matiek, deň dar, bachelor party, svadobné dary, narodeninové darčeky, Vianočné darčeky.

Špecifikácie(o):

Názov: Yoga Mat Taška

Veľkosť: 19 * 69cm/7.48*27.17 v

Textílie: nepremokavé polyesterové plátno

Farba: modrá vzor, zelený vzor, vzor sivá

Čistá hmotnosť: 0.10 kg

Veľkosť balenia: 30 * 20 * 2cm/11.81*7.87*0.79 v

Balenie: PP sáčok

Balenie Zoznam:

Yoga Mat Taška * 1

Štítky: mat gumy jogy, yoga mat broskyňa, fila yoga mat, yoga mat prepravný vak, kork jogy matný, veľké yoga mat, mat šport, prosource yoga mat účtovná popruhy, mat jogy, veľké yoga mat 15 mm.


( 1 Hodnotenie )

Počet