Detská Detská Hojdacia Sieť Pre Novonarodené Dieťa Spí Posteľ Bezpečné Odnímateľný Detská Postieľka Postieľka Elastické Hojdacia Sieť S Nastaviteľné Net

€8.71


Odrážky:

1、Hladký a Mäkký: hojdacia sieť je vyrobená z najlepších kvalitné hodvábne tkaniny a cíti hladké a mäkké. Poskytuje bezkonkurenčný komfort pre malý anjel celý deň. Double layer posilnené oka je super pohodlné a priedušná, zabezpečiť vaše dieťa pobytov v teple bez toho, potenie, čím sa v plnej miere využiť čas odpočinku vyrásť.

2、Teplé a Pohodlné Objatie: Tento spací hojdacia sieť je navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlie pre vaše dieťa, že má rád milujúca matka, je objatie, a pomáha rozvíjať ich vlastné spacie návyky skoro, pričom skontrolujte, či sú pohodlné. Postieľky, ktoré sme navrhli pre deti je veľmi vhodná pre deti od 0 do 7 mesiacov starý, tak, že majú pocit, že koná podľa ich matka v náručí.

3、Bezpečné hojdacia sieť: hojdacia sieť využíva nastaviteľné popruhy, aby zodpovedali veľkosti väčšiny detská postieľka a poskytnúť vaše dieťa s prispôsobeného pohodlie. Uistite sa, že vaše dieťa zostane úplne bezpečné v hojdacia sieť, používame ťažkých opasky a popruhy, ktoré môžu ľahko podporu hmotnosti akékoľvek dieťa, tak, že vy a vaše dieťa môže odpočívať bez akejkoľvek starosti.

4、Ideálny Darček: Hľadáte premyslené, praktické a unikátne dieťa darček? Chcete prekvapiť nové maminku? Ak áno, potom táto detská hojdacia sieť je presne to, čo budete potrebovať! Je to ideálny darček pre všetkých rodičov a prichádza s voľným Cestovná Taška , ktorá je ešte jednoduchšie poskytnúť váš malý uhol s radosťou aj pri cestovaní.

5、100% Riziko-voľný Nákup: spokojnosť zákazníka je vždy našou najvyššou prioritou, čo je dôvod, prečo používame len najkvalitnejšie hodvábna tkanina s trvanlivé opasky a popruhy na zabezpečenie vašej dieťa dostane to najlepšie a najbezpečnejšie. Sme si istí, v kvalite našich prenosných dieťa nezostalo, čo je dôvod, prečo chceme, aby ste sa cítili rovnako. Každý nákup je dodávaný s naším 100% záruka spokojnosti, aby ste vedeli, že vaša investícia je bez rizika.

Popis:

1. Chrániť vaše dieťa, zdravie a komfort s nylon-ako materiál. Nová hojdacia sieť je pripojená k vášmu postieľky a pomáha znižovať environmentálne rizikové faktory spojené s SIDS (Náhle Dieťa Smrti Syndróm). Propagovať vaše dieťa je zdravé rastu, obnovovať a napodobňovanie prospešné vlastnosti maternice.

2. Hojdacia sieť je prenosný a odnímateľné, ľahko rozobrať a zmeniť. Rôzne krásne vzory môžu byť dobre uzavreté s témou detskej izby, a zasnený izba pre dieťa.

Ako používať: Fix štyroch rohoch postieľky so štyrmi nastaviteľnými prackami.

Parameter:

Materiál: nylon spinning

Farba: ružová, zelená, sivá, hnedá

Veľkosť: cca 96*58 cm/37.80*22.83 v

Balenie: jeden taška PE balenie

Poznámky: Po výrobok je rozobraté, udržať taška mimo dosahu detí a nedovoľte deťom hrať.

Tipy:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby tolerancia 1-3 CM.

2. Vzhľadom na rozlíšenie, jas, kontrast, atď. obrazovky počítača, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka. Ďakujeme za pochopenie.

Zoznam:

Hojdacia sieť*1

Štítky: "babys" drevená posteľ, babi posteľ, detská postieľka hojdacia sieť, prenosná detská posteľ hniezdo, kocka stmievateľné, posteľ z masívu, babi postieľka, detské kolieskové hračka, detská postieľka hniezdo, nárazník je v postieľke.


( 0 Hodnotenie )

Počet