Nadrozmerné Mikiny, Mikiny Ženy, Mäkká Deka S Rukávmi Fleece Mikiny Nositeľné Deka Vrecku Kapucňou Mikiny

€14.87


Podpora Drop Shipping

1. Máme skladom a odosielame do 48 hodín .

2.Zabezpečenie dlhodobej vysokej kvality, logistiky a zvýhodnené ceny.

3.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte ma .

Whatapp : +86 15622342977

Rameno: 72 cm, Rukáv: 49 cm dĺžka: 88 cm

#Útulný až domov bielizeň všetci členovia rodiny budú milovať. Sme vždy snívali nové spôsoby, ktoré vám pomôžu dobre spať a získať ďalší kúsok z pohodlie po celý deň, všetky vyrobené pre spôsob, akým žijete, cenu pre váš rozpočet, a doručený priamo k vám s úsmevom.

#Deku mikina je ako kus oblečenia a deku. Môžete nie len na nosenie nositeľné prikrývky pri sledovaní TV doma, ale aj nosenie deka hoodies na pikniky a ohňov. Obrie kapota drží hlavu v teple, a široký krk dizajn umožňuje, aby si šaty a ľahko udržiavať vaše krku pohodlné.

MUTI DOSTUPNÉ VEĽKOSTI

Deti, standard, nadrozmerné veľkosti sú k dispozícii pre celú rodinu. ELASTICKÉ RUKÁVY

Putá sú elasticky navrhnuté tak, aby sa účinne brániť studený vzduch vstupujúci do manžiet. DVE BOČNÉ VRECKÁ

Deka s kapucňou, má dve bočné vrecká, aby sa vaše ruky v teple pri ukladaní prístroja.

Reverzibilné dizajn -

Hladký povrch a mäkká podšívka, teplé a pohodlné, môžete si vybrať spôsob, ako oblečenie, módne a teplé,vyberte strane sa vám páči.

Naše nositeľné, mikiny sú pohodlné a teplé. Môžete nosiť rúška mikina na rozhovor s rodinou, sledovať filmy alebo hrať hry. Môžete tiež ísť von s priateľmi vonku vyliezť na horách, pobyt v prírode, ohňov a iné športy. V zime, to bude jeden z nevyhnutných možnosti pre vás a vašu rodinu.

O Dopravu

1.Ak potrebujete váš balík odoslané prostredníctvom DHL, FEDEX, Aramex, EMS, UPS, prosím, kontaktujte nás . budeme aktualizovať zásielky pre vás. Všetky produkty je doprava zdarma do KN Post Air Mail alebo Epacke(len niektoré krajiny, ako USA/UK)

2. Budeme sa dodať váš balíček v nasledujúcom 1-7 dní po obdržaní vašej platby

4.Nemôžeme ovplyvniť, ak pošta meškanie. Buďte trpezliví a budeme s vami v kontakte a pošta. Toto je referenčný čas doručenia.

Odkaz Dodacia Lehota

Krajina

Pracovné Dni + Sobota + Nedeľa

Rusko

10-25

Francúzsko

10-20

USA

5-10

UK

7-10

Španielsko

15-30

Izrael

15-30

Ostatné Európske krajiny

15-30

O Vrátenie/Odoslať

1.Ak nie je sledovanie informácie po mesiaci alebo nie je doručená po uplynutí 2 mesiacov. kontaktovať nás môžete požiadať o opätovné odoslanie alebo refound. Nemusíte otvárať spor, stačí nás kontaktovať na vyriešenie vášho problému.

Krok 1), Kontaktujte nás prostredníctvom Electronic message center.

Krok 2) musíte uviesť čo najviac podrobností o problém, ktorý máte,

Krok 3) vrátenie povolenia budú vydané.

Krok 4) musíte vrátiť položky pre dohodnutej výmeny alebo vrátenia peňazí. Všetky návrat poštovné náklady a zodpovednosť kupujúceho.

O nás

Sme profesionálne topánky predávajúceho, môj tím poskytuje kvalitné topánky a profesionálne služby, prosím vás ubezpečiť, nákup v mojom obchode. Ak potrebujete ďalšiu pomoc, prosím kontaktujte nás. Sme tiež slúžiť pre topánky veľkoobchodníci a dropshipping predajcov.

O Spätnú Väzbu

Vďaka vašej objednávky v mojom obchode. Prosím, nechajte VŠETKY 5 HVIEZDIČIEK spätnú Väzbu(Podrobné Hodnotenie : Popis, Komunikácie, Doprava rýchlosť), Ak si môžete nechať fotografie a ďalšie slová s 5 star spätnú väzbu, budete pomáhať druhým. Ďakujeme vám za vašu dobrotu. Platba Doprava Vrátiť & vrátenie spätnú Väzbu O nás

Sme sa poskytuje vysoko kvalitné položky a profesionálne služby, prosím vás ubezpečiť, nákup v mojom obchode. Ak potrebujete ďalšiu pomoc, prosím kontaktujte nás. Sme tiež slúžiť pre topánky veľkoobchodníci a dropshipping predajcov.

Štítky: mäkká deka hoodie, hoodi, ua fleece mikina s kapucňou, reggee kapucňou deka, hoodi ženy, zimné ženy, eam ženy, deka hoodi, 1 ženy mikina, pullov.


( 1 Hodnotenie )

Počet