4 v 1 Fotoaparátu Pamäťovú Micro SD Card Reader Adaptér pre Lightning konektor USB Pre iPhone pro 11 XS MAX 7 8 X 5 6

€10.74


4 v 1 Fotoaparátu Pamäťovú Micro SD Card Reader Adaptér pre Lightning konektor USB Pre iPhone pro 11 XS MAX 7 8 X 5 6

Popis:

Cez lightning 4 v 1 Audio Camera Connection Kit ,je to neuveriteľne jednoduché, aby sa stiahnuť fotografie z digitálneho fotoaparátu do ipadu .To vám dáva dva spôsoby, ako importovať fotografie a videá.Jeden je ti použite kábel USB ,iné je čítanie forme SD/Micro SD kartu priamo. Spojenie Súprava podporuje štandardné formáty fotografií,ako je napríklad formát JPEG a RAW, atď. Okrem toho,že podporuje PC vstup z klávesnice, ako aj dovoz fotografie forme USB flash disk, na iPhone/iPad/iPod Touch. Navyše,to umožňuje nabíjanie iPhone/iPad/iPod Touch.cez micro USB kábel. Špecifikácia:

Prevádzkové Napätie:3,3 V Prevádzkový prúd: Rozhranie:Blesk/SD/TF Karty/USB Zásuvkou W/R Rýchlosti:USB2.0 Rýchlosť(14MB/S-16 MB/S) Kompatibilita:Kompatibilné s iOS 9.1 iOS 10 iOS 11 alebo novší vezmite Prosím na vedomie: lightning 4 v 1 Camera Connection Kit má 4 porty.Avšak,port USB,SD portom a Micro SD portu, nie je možné používať súčasne.Lightning port môže byť použitý spolu s niektorou z vyššie uvedených 3 porty.Napríklad,môžete nabíjať iPhone/iPad/iPod Touch a dať typ klávesnice v rovnakom čase. Ak USB flash disk/Micro SD/SD kartu priamo na tento kit,musíte vytvoriť "DCIM" priečinok. Balík Obsahuje(Retail Balenie):

1 x 4 in 1 Blesk k Fotoaparátu card reader, 1 x užívateľská príručka

Štítky: čítačka kariet sd, 5.25 zásuvky, prispôsobiť usb, 4 v 1 tf card reader, ios sd, čítačka kariet micro sd na usb, postaviť robota, sd, usb, 5.25 bay, čítačka kariet ipad.


( 2 Hodnotenie )

Počet