18pcs Auto zapaľovacej nástroj pre odstránenie nastavenie terminálu Pin retractor vybrať ihlou postroj terminálu Ihly vysúvanie Ihly retractor

€5.36


*Tento kit je univerzálny nástroj pre väčšinu svoriek konektorov a môže byť použitá vo väčšine automobily, motocykle a iné elektronické zariadenia, ako sú domáce spotrebiče Tento kit set je určený pre odstránenie auto drôtené svorky bez poškodenia.To je základný nástroj na opravu pre kontrolu autá. rôzne veľkosti pre vás, tvoria nastaviť tak, aby ste už strácať čas pozrieť sa na viaceré špecifikácie.Rôzne ihly majú rôzne funkcie, viac praktické.

1 set18 KS Enhanced puzdro

Kompaktný tvar umožňuje jednoduché použitie a vykonávať

*Nie je potrebné otvoriť terminál, len push a pull terminálu kolíky. Poskytuje dodatočný pákový efekt, a môžete ľahko odstrániť vodičov.

Poznámka:

Materiál použitý na tento výrobok je kov, a niektoré produkty majú ostré uhly, preto prosím venujte pozornosť bezpečnosti pri používaní tohto výrobku po kúpe; nedovoľte, aby sa deti alebo ľudia, ktorí nechápu, funkcia tohto výrobku použite ho, aby sa predišlo náhodnému úrazu;

Štítky: kľúčové retractor, rybolov nástroj retractor, uzemňovacia svorka, terminály odstránenie, krimpovacie rýľ, terminator endoskeleton plnej veľkosti, automobilový terminálu, vysúvanie vákuum, te connectivity koberec, lock pick.


( 6 Hodnotenie )

Počet