7pcs Bankovanie Tváre Nastaviť Tvár A Oči, Masáž Bankovanie Kit S Silikónové Kefa Na Čistenie Tváre A Očí, Bankovanie, Masáž

€3.93


Masáž, bankovanie, vákuové nádoby nádoby silikónové nádoby na tvár, masáž proti celulitíde Anti-wrinkle zariadenie masér bankovanie nastaviť

Odrážky: 1、1. Tváre, Bankovanie Nástroje: Tieto tváre, bankovanie sada obsahuje 6 šálok (rôzne veľkosti), ktorý je vhodný pre vaše tváre, krku a nosoústné záhyby, okrem toho dostanete aj e exfoliačný čistiaci štetec, ktorý môže byť použitý pre každodenné hĺbkové čistenie.

2、2. Eco-priateľský Materiálov: tváre, bankovanie set je vyrobený z mäkkého, flexibilného a bezpečného silikónu, a tieto poháre sú ľahko čistiteľné, nie je ľahké zlomiť, a sú ľahko sa prenáša.

3、3. Zlepšenie Krvného Obehu: silikónové tváre, bankovanie môže zdvihnúť a utiahnite pokožky, redukujú jemné vrásky a obnoviť hladkou kožou, ktoré môžu podporovať krvný obeh, pomáha obnovovať svoje obrysy tváre.

4、4. Starostlivosť o Vašu Pokožku: Na bankovanie, masáž cup je založená na Čínskej akupunktúry teórie a pomáha starať o vašu pokožku. Pre lepšie výsledky, prosím aj naďalej používať svoje obľúbené produkty starostlivosti o pleť (olej, krém, sérum) najmenej 4-6 týždňov, 10-15 minút každý deň.

5、5. Jednoduchá obsluha: silikónové bankovanie má silný sací výkon, a to nie je ľahké spadnúť na tele. Je to dobrý pomocník pre self-masáže doma.

Funkcie:

1. Tváre, Bankovanie Nástroje: Tieto tváre, bankovanie sada obsahuje 6 šálok (rôzne veľkosti), ktorý je vhodný pre vaše tváre, krku a nosoústné záhyby, okrem toho dostanete aj e exfoliačný čistiaci štetec, ktorý môže byť použitý pre každodenné hĺbkové čistenie.

2. Eco-priateľský Materiálov: tváre, bankovanie set je vyrobený z mäkkého, flexibilného a bezpečného silikónu, a tieto poháre sú ľahko čistiteľné, nie je ľahké zlomiť, a sú ľahko sa prenáša.

3. Zlepšenie Krvného Obehu: silikónové tváre, bankovanie môže zdvihnúť a utiahnite pokožky, redukujú jemné vrásky a obnoviť hladkou kožou, ktoré môžu podporovať krvný obeh, pomáha obnovovať svoje obrysy tváre.

4. Starostlivosť o Vašu Pokožku: Na bankovanie, masáž cup je založená na Čínskej akupunktúry teórie a pomáha starať o vašu pokožku. Pre lepšie výsledky, prosím aj naďalej používať svoje obľúbené produkty starostlivosti o pleť (olej, krém, sérum) najmenej 4-6 týždňov, 10-15 minút každý deň.

5. Jednoduchá obsluha: silikónové bankovanie má silný sací výkon, a to nie je ľahké spadnúť na tele. Je to dobrý pomocník pre self-masáže doma.

Špecifikácie(o):

Materiál: silikón

Farba: transparentná

Štandardy: 3 x číslo 3, 3 x počet 4, 1 x tváre kefa

Veľkosť:

Č. 3: priemer 37mm/1.46 v, výška 80mm/3.15 v

Č. 4: priemer 15 mm/0.59 v, šírka 50 mm/1.97 v

Balenie Zoznam:

1 x Tváre, Bankovanie Nastaviť(7pcs/set)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: oko masáž kefou, tvár oko masáž, ems oko masér, mi oko masáž, maska, masáž očí, pokojný oko masér, okuliare oko masáž, plné očí masáž, razzy oko masáž, juyz oko masáž.


( 1 Hodnotenie )

Počet