Vankúš Personalizované Vlastný Vankúš Vytlačené Vankúš Domáce Dekorácie Obliečka Na Vankúš Auto Sedacie Vankúše Hádzať Darčeky Veľkoobchod

€3.71


Vankúš Personalizované Vlastné Tlač Bavlnená Posteľná Bielizeň Prípade Domáce Dekorácie Na Auto Gauč Pás Obliečka Na Vankúš Darček Veľkoobchod

[Kľúč!] Upraviť obľúbené fotografie na to, čo chcete(Uterák/Vankúš/Plagát/Rohože s vašim Logom,Obľúbený obrázok,Hovorí,Názov), stačí nás kontaktovať.

Vzhľadom na pomer rôzne veľkosti môžeme mať orezať a zmeniť aspekt mierne zabezpečiť obrázok nemá stratiť to hlavná téma. Budeme tiež otočiť buď horizontálne alebo vertikálne, aby sa zabezpečilo najlepšie nosenie. Mali by sme mať žiadne problémy udržiavanie naše obvyklé vysoko kvalitné prevedenie, keď robí to potom budeme vás informovať, a odosielať vám obraz o tom, ako kryt bude vyzerať pred tlačou.

Materiál: Bavlna bielizeň / Peach Skin / Satin

Veľkosť: 40X40cm / 45X45cm / 50X50cm (Naša továreň je možné prispôsobiť aj pre iné veľkosti a materiálu , ak môžete dodanie vzorky, môžeme robiť, čo chcete.)

Množstvo: 1pc vankúš (vankúš vnútorného nie je súčasťou balenia)

Farba: ako na obrázku zobraziť

Vzor: Len na jednej strane. Rôzne vzory na vyberte, prosím, vyberte si ich podľa čísla vyznačené na obrázku

Poznámka:

1.Sme profesionálne factory,Existuje mnoho Vzor pokrytie ako nasledovníkov. Tiež Prispôsobiť obľúbené fotografie na to, čo chcete (Uterák/Vankúš/Plagát/Rohože s vašim Logom, Obľúbený obrázok, Hovorí, Názov), stačí nás kontaktovať.

2.Tu by mohol byť nepatrné farebné rozdiely medzi fotografiami a reálne položky z dôvodu osvetlenie a nastavenia displeja;

3.Prosím, skontrolujte meranie vankúš starostlivo skôr, než si kúpiť položky,Váš obrázok môže byť orezaný(3-4cm) na získanie najlepšieho výsledku.

4.Budeme aktualizovať každý týždeň. Prosím fllowe náš obchod do obľúbených obchodov.

Dúfam, že máte radi čas v našom obchode!

Obliečky Bavlna

Peach Skin

Štítky: detská postieľka plienky, salónik vankúš, vankúš bambulka, kustuv vankúš, vlastné foto, vankúš, , vlna pletenie darček, pilows kryt, unicorn personalizované vankúš, plátno tkanina gauč, etiger tlač vankúš.


( 5 Hodnotenie )

Počet