Voľný Výber Farieb, Super Svetlé Svetelné Prášok Fosfor Pigment Povlak DIY dekoračné Materiály,Svietiť v Tme Prášok Pigmentu.

€3.29


Voľný Výber Farieb, Svetla Prášok Fosfor Pigment Povlak DIY dekoračné Materiály,Svietiť v Tme Prášok Pigmentu.

Názov produktu: Svietiť, prášok.

Čistá Hmotnosť: 50Grams/lot=Jednej farbe.

Upozornenie: V názov, popis nie je Mix farby,ak máte akékoľvek ďalšie otázky,pls opustiť správy pre nás,vďaka!

Odporúčame Farba: #1,#3,#5,#6,#7,#12,tieto farby sú najlepšie Svetlé farby.

Farby nasledovne: Zelená, fialová, modrá, modrá zelená, obloha modrá, žltá, zelená, žltá, broskyňa, Ružové, červené, oranžové, apple zelenej,modrej a Fialovej 13 farbách.

Take fotky našej mobilný telefón:

Použitie:

Povlak Pigment,Kozmetické Farbivo,nail art pigmentový Atrament Pigmenty,Plastov a Gumy Pigmentu Kože, Farba,laky na Nechty, Lakovanie Remeslá, Živice, šperky, Razenie ,Scrapbooking a tak ďalej.

Doprava:

1. Všetky položky by byť dvojité kontrolované pred odoslaním. Ak chcete byť zaručená v úplne novom stave a dokonale fungovať...

2. Všetky položky bude dodaný v určenom čas spracovania po prijatí platby(okrem sobotu,nedeľu a vo Sviatok).

3. Pred objednaním,Prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.Ak potrebujete pomoc pri výbere rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť.

4. Z bezpečnostných dôvodov, ak potrebujete zmeniť adresu doručenia ,pls poradiť, keď si urobiť objednávku pred expedíciou.

5. Pre system default, objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, bude to trvať 15-39 dní za doručenie.(Sme nie je zodpovedná nečakaných odkladu, ako vlastné je proces, poveternostné podmienky a pod...).

6. Budeme zoznam sledovacie číslo na www.tantra-egypt.sk po pôrode, potom môžete navštíviť príslušného dopravcu webové stránky pre on-line sledovanie informácie.(17 sledovania stránky)

Teplé Pripomienka:

1. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

2. Medzinárodné transakcie, vy môže byť zodpovedný za ciel, daní a colné odbavenie poplatky, ako požaduje právnymi predpismi krajiny(samozrejme, budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhlásiť malé množstvo pre vás, aby sa zabránilo tieto náklady).

3. Keď ho dostanete, úprimne dúfam, že sa vám bude páčiť a oceníte náš služby zákazníkom. Ak ste spokojní, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívny komentár a 5-star.

4.Ak máte čokoľvek budete cítiť spokojný / á s, sme hightly oceniť, že by ste sa mohli obrátiť s nami pred odchodom Negatívnu spätnú väzbu alebo Neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy čo najskôr!

Záruka Sa Vracia:

1. Ak zistíte akékoľvek poškodenie v našej položky, prosím, kontaktujte nás do 3 dní od prijatia tovaru.

2. Ak položky sú zlomené vtedy, keď ste ho dostali, prosím nasnímať fotografiu a poslať odkaz www.tantra-egypt.sk predaj detaily ,my vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť na svoje peniaze.

3. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravu, poistné, a balného (ak sa uplatňuje) pri návrate položky for exchange. Poštovné a balné poplatky nepripíšu.

4. Ak nie je žiadny problém s nákupom,Prosím, dovoľte nám príležitosť opraviť veci pred spätnú väzbu.

5. Nebudeme dávať spätnú väzbu, kým sme obaja(kupujúci a predávajúci) spokojný s tým vysporiadať. Keď budete spokojní s našimi potom položka na spätnú väzbu.

"Sme Presvedčení, že na 99,9% problémy možno vyriešiť pomocou komunikácie"

Štítky: tyčinka z nehrdzavejúcej ocele, lumin, luminiscenčných prášok modrá, klinec phosphor, fosfor pigment, chameleon pigment, fosfor prášok, stroncium aluminate svietiť prášok, lumin prášok, polyamidové.


( 4 Hodnotenie )

Počet