Dieťa Vybavené Postieľky List 130*70 cm , Polyester Farbou, detská Postieľka List pre Štandardné Postieľky a Batoľa Matrace

€6.48


PRIATEĽSKÁ & SOFT: super mäkké a nonball, nie je ľahké vrások, naše listy sú ako hladký ako detská koža, takže vaše dieťa spať pokojne. Bezpečné a ekologicky šetrných materiálov, aby vaše dieťa zabudnúť na vyrážky a zlé kožné infekcie.

FIT VÄČŠINA BASSINET LISTOV : 130*70 cm nebojte sa, či to bassinet list právo pre váš bassinet matracové podložky, Pretože je vyrobená z vysoko-kvalitné pletené mikrovlákna, má štyri-spôsob stretchability a je veľmi Vysoká pružnosť a žiadne deformácie, takže sa zmestí do väčšiny štandardných veľkosť bassinet matrace.

NAJLEPŠÍ DARČEK PRE DIEŤA : kolísku posteľ je farebný a nie zmiznúť. Vrátane roztomilý kreslený zvieratá , vhodný pre chlapcov a dievčatá. V rovnakom čase, krásne balenie pole môže byť dané ako darček pre rodinu a priateľov Prísť a zdieľať lásku a radosť spolu.

EAZY NAINŠTALOVAŤ & CLEAN : SNUG360ºensures, že vaše listy wo n t shift po hraní a spánku. Je tiež ľahké vybratie z držiaka matrac / mat pre jednoduché použitie. To môže byť stroj umyť pod mierne cyklov, bez deformácie a zafarbenie,nie curling.

Produkt 1. Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. 2. Všetky veľkosti sú pre referenčné účely. 2~3 cm údajov chyba je povolené. Ďakujeme za pochopenie. Doprava 1. Zabezpečíme prepravy podľa vašich Escrow adresu. Uistite sa, že váš podrobné adresu a úplný názov sú absolútne správne. 2..To zvyčajne trvá asi 12~60 dní za tovar prichádzajúci Prostredníctvom Čína air mail, Niekedy by byť dlhšie z dôvodu zlého počasia alebo strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, ak nechcete prijímať položky na čas. Ďakujeme za pochopenie. Spätná väzba 1. Prosím potvrďte doručenia tovaru po máš ich. 2. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás v čase a budeme sa snažiť vyriešiť problém a aby ste spokojný. 3. Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a štyri 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu. Návrat Politiky, Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky, ihneď nás prosím kontaktujte. Akceptujeme výmenu alebo vrátenie peňazí do 14 dní po obdržaní. Budeme vrátenie kúpnej ceny, nie však poštovné a balné náklady. Upozorňujeme, že položky, ktoré majú byť vrátené, musí byť v NOVÝ a DOBRÝ stav. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek!

Štítky: electron cigariet vape, cvičenie matrac, posteľ fialová, babi posteľ, detská postieľka matrac, posteľ matraca, refil listov, detská postieľka list, obliečky kryt západ slnka, detská postieľka list.


( 4 Hodnotenie )

Počet