Zabezpečenie Proti Krádeži Skrutky, Matice M6 M8 M10 M12 304Stainless Ocele Horský Bicykel Markíza Skrutkovacím uzáverom Pre Auto Styling LED Svetlá

€13.70


Zabezpečenie Proti Krádeži Skrutky, Matice M6 M8 M10 M12 304Stainless Ocele Horský Bicykel Markíza Auto Príslušenstvo Pre Auto Styling LED Svetlá

Popis:

1. 5 zámky + 1 key = 1 sada

2. Materiál: 304 nerezovej ocele

3. Veľkosť: M6、M8、M10、M12 pre možnosť

Funkcie:

To je 304 nerezovej ocele materiály, takže sa nemusíte hrdze. vhodný pre použitie v zátvorkách, markízy, svietidlá, horské bicykle, ochranné okno sietí, atď.Široko používaný, je to bezpečné a ochranné.

Venujte prosím pozornosť skontrolovať zodpovedajúce veľkosti pred voľbou.

Package Zahrnuté:

5 x Zámky

1 x kľúč

Doprava:

1. Vo všeobecnosti, pozemok môže byť dodávaný do 3 pracovných dní po platbe overené.

2. Pozemok nemôže byť dodaný do PO. BOX. Prosím, zanechajte nám platnú adresu a poštové smerovacie číslo. Dodaciu adresu je odvodené od objednávky, informácie. Takže prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je spoľahlivý.

3. Všeobecne platí, že máme niekoľko doručenia spôsob, ako pre možnosť. Ako www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, ePacket a Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mail a pod. Môžete si vybrať poštovné spôsob, ako sa vám páči.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase doručenia sľubujeme, prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, čas na vyriešenie vášho problému.

Platby:

Prijímame len Alipay. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Dane:

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

2. Kupujúci by mal platiť na vašej strane colné daň, ak existuje.

Vracia:

1. Poskytujeme jeden rok záruku na všetky položky od dátumu dodania.

2. Chybný tovar musí byť vrátený v lehote 7 dní od dátumu dodania. Prosím, uistite sa, že udržať pôvodný balík pre návrat.

3. Len chybný tovar môže byť ponúkané výmenu alebo výmenu.

4. Kupujúci by mal zaplatiť poštovné poplatok za vrátenie v akejkoľvek situácii okrem našou vinou.

5. Sme nebude povinný kupujúceho škody a stratiť beyong objednávky suma, ktorú kupujúci má skutočne zaplatili, nám.

Štítky: objektív m12, upevnite špz skrutky, ťuknite titánové skrutky motocykel, bicykel blatník hory, matica s hlavicou, bezpečnostné skrutky zásuvky, stan na auto, honda cbr400 nc29 kapotáže, skrutka stonky, anti theft skrutky 6.


( 2 Hodnotenie )

Počet