DC 12V 20A Auto Napätie Batérie Ochranu Regulátora Power on/off Prepínač Napätia Čase Oneskorenia, Nastaviteľné Prepnúť

€3.81


38113 ODPORÚČAME

DC 12V 20A Relé autobatérie Podpätie Modul pre Ochranu Regulátora Power on/off prepínač Napätia čase oneskorenia, nastaviteľné prepnúť

Popis: Toto napätie radič, pomocou mikročip ovládaním a LED displejom detekciu napätia, má funkcie, ako je dlhá životnosť, nízka spotreba energie a silnú stabilitu. To môže byť použitý na ovládanie elektrických zariadení na výkon, keď vozidlo nezačali, alebo vypnite, keď vozidlo zastavil. Funkcie: Prijíma LED displej detekciu napätia, digitálne úpravy pre zapnutie a vypnutie napätia hodnoty. 20A relé výstupu, nastavenie 0-9s sa časové oneskorenie a s memory funkciou. Oneskorenia power on/off funkcia. S výkonom reverzné ochranu, cez-napätie a ochrana proti skratu. Platné pre pod-napätie ochranu pre malé autá' 12V batérie, ovládanie vypnite a zapnite napájanie palubnej jednotky. UPOZORNENIE: Tento produkt môže byť použitý na ovládanie auta DVR, car audio a iného elektronického zariadenia vozidla. Max. zaťažovací prúd je 20A, nepoužívajte ju na ovládanie vozidla napájania. Špecifikácie: Vstupné Napätie: DC 9-20V Max. Zaťaženie: 12V 20A Relé Zatvorenie Aktuálnej: 50mA Nečinnosti Prúd: ≤4.3 mA Prevádzková Teplota: -40 Až 85°C Rozmer: 65 × 46 × 29mm / 2.56 * 1.81 * 1.14 palec 1.Po produktu je zapnutý, na napájacie napätie je zobrazené. Keď napájacie napätie je vyššie ako nastaviť napájacie napätie, výstup je pod napätím. Keď napájacie napätie je nižšie ako nastaviť power-off napätie, výstup je vypnutý. (Set power-off napätie hodnota Nemôže byť vyššia ako power-on hodnota napätia). 2.Ako je uvedené vyššie, krátko stlačte NASTAVTE a zadajte nastavenie štátu a posun číslice. Stlačte klávesu ENTER, ak chcete zvýšiť každá číslica (0-9). "Napätie Oprava" môžete opraviť ±0.5 V chybe pre detekciu napätia. Oneskorenie zapnutia/vypnutia je čas oneskorenia čas každého power-on a power-off. Posledná skupina je oneskorenie digitálnej trubica, automatické vypnutie (0-9 minút nastaviteľné). Keď digitálny trubice je vypnutý, systém prúd klesne počas pohotovostného režimu. Na minimum, stlačte ľubovoľné tlačidlo na zapnutie displeja späť na. Stlačte SET tlačidlo krátko, kým digitálne trubice nemá blesk, nastavená hodnota uloží a zadajte napätie displeji ovládacieho štátu. V napätie displej štát, krátke stlačte ENTER pre prepínanie zobrazenia odkladu zapnutie/vypnutie času (countdown). 3.Stlačte a podržte SÚBOR a ZADAJTE klávesy súčasne zapnite napájanie a zobrazenie "rst" obnoviť pôvodné nastavenia.

Štítky: mini ups pre počítač, 4aaa, batéria relé, inkbird teplota, 12v podpätie ochrany, podpätie, fuji autobatérie, led odkladu časovač spínača, solárne truck, hybridné auto batérie modul.


( 3 Hodnotenie )

Počet