Typ C pre 3,5 mm Audio Rozhranie USB-C 2 v 1 Audio Adaptér nabíjačky Podporu Galaxy Xiao Slúchadlá Počúvanie Reproduktor Adaptér

€7.43


Popis

Farba: Strieborná Materiál: Hliníková zliatina Funkcia Ľahko: Plug & Play, potrebný žiadny ovládač. S USB 2.0, prenos dát, vysoká rýchlosť prenosu dát. 1.Vhodné pre live, počúvanie hudby, rozprávanie sa na telefón, hranie hier. 2.Malý a prenosný, plug and play 3.Nabíjanie a Počúvať Hudbu v rovnakom čase 4.Typ C Účtovať Audio Adaptér 5.S prenos dát funkcie

Podpora Zariadení :

Podpora Huawei P20/P20 Pro/P30/Mate20 Pro atď... Podpora Xiao 6X/8/9/Note3/MIX2/MIX2S atď...

Typ C Účtovať Audio Adaptér

Nabíjanie&počúvať hudbu v rovnakom čase,už sa starať o nedostatočné batérie,vhodný pre typ c telefóny bez 3,5 mm slúchadlá.

Podpora Vodič Ovládať Komplexná Migrácia Pieseň

Jednoduché komplexná migrácia piesne,nastavenie hlasitosti. Nie je potrebné na odblokovanie telefónu,vychutnajte si hudbu, ako sa vám páči.

Viac Zábavy Hranie Hier

Hrať, zatiaľ čo nabíjanie bez straty energie. 1.5 Max smart prúdový výstup bezpečné nabíjanie bez bolí telefón.

Silný Čip

Silný kompatibility, vstavaný filter kondenzátor. filter šumu. HiFi kvalite zvuku

Vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny shell chráni príslušenstvo pred poškodením, proti korózii a oxidácii odpor, a trvanlivé.

2 v 1, USB, Externé Zvukové Karty

Dvojitá Funkcia, Počúvať+Hovoriť Funkcia Ľahko: Plug & Play, potrebný žiadny ovládač. Aby headset môže byť vyslovené a chrániť zvukovú kartu pred poškodením. Práve Veľkosť Potrebujete Slúchadlá k Počítaču Zase USB do 2-v-1 3,5 mm audio port pre počúvanie hudby a hlasové funkcie Poznámka:Iba slúchadlá s mikrofónom podporuje hlasové funkcie.

Stereo Kvalite Zvuku

Vysoká Vernosť,Zníženie Hluku,Čistá Kvalita Zvuku

USB externé zvukové karty, nechať počítač vrátiť na svet zvuku

Podpora "Počúvaj+Hovoriť" Funkcia,Slúchadlá/Mikrofón 2 V 1

Aby headset môže byť vyslovené a chrániť zvukovú kartu pred poškodením.

Funkcia Ľahko: Plug & Play, potrebný žiadny ovládač.Vhodný pre mnoho zariadení.

USB Zariadení, Podpora: Windows XP/Vista/WIN 7/8/10,Mac OS,atď... Audio Zariadenia Podporujú:Slúchadlá/Reproduktor/Audio Kábel

Štítky: tester multiusb, audio konektor napájania, úradný xiao, 24 bit zvuková karta, usb, pod xiomi, 2 sk 1 typ c, bluetooth reproduktor, reproduktor, audio rozhranie pre nahrávanie, 8 cm reproduktor.


( 1 Hodnotenie )

Počet