[pre Apple iPhone 11 Pro Max] FATBEAR Taktiky Robustný Shockproof Brnenie Buffer Vojenské puzdro Grafén Odvod Tepla

€21.49


Vitajte na FATBEAR Oficiálneho Obchodu

kde sa snažíme poskytovať našim zákazníkom celý rad produktov, ktoré spĺňajú dopyt na kvalitu a efektívnosť. Kupovať naše produkty z Shopee Mall v starať-free spôsobom ako garantujeme 100% pravosť. Nakupovanie nemôže byť jednoduchšie to, tak začnite ešte dnes!

1. Použitie grafén prísady ako prenosové médium tepla môže zlepšiť odvod tepla kapacita mobilný telefón shell aj v prípade komplexnej ochrany; 2. Integrované liatie, stredná tvrdosť a mäkkosť. Stabilný výkon. Jej cieľom je zabezpečiť lepšiu ochranu a protišmykových schopnosť pre ručné zariadenia; 3. Na okraj obrazovky je asi 1,6 mm vyššie než na obrazovke. Dizajn je v rôznych výškach, a gesto prevádzky je prostrediu; 4. Zvukový sprievodca otvor dizajn, protiprachová a zvuk pozícii, je viac ako rozumné. Je lepšie spolupracovať s video, hry a video hovor; 5. Na strane protišmykových schéma prímestských série, ktorý je široko chválil, nasleduje s otvorením dve bočné závesné lano otvory; 6. Nový nárazník a chladiaci otvor dizajn a SIM karty úložné zásuvky v spodnej časti. Jednoduché prepínanie viacero SIM kariet.

VHODNÉ PRE:

iPhone 11/iPhone 11Pro/iPhone, 11Pro, MAX

Farba:

BK/RG

Štítky: univerzálny taktický prípade, graphen prášok, apple i phone xs, móda iphone xs max, iphone11 pro max prípade, magento, ľahší prípad auto, iphon 12 pro max, 11 bybb tmavé, biela techwear, Armor Prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet