Pre iMac 20" A1224 24"A1225 HD2400 VGA Card109-B22531-10 109-B22553-11 Grafickej Karty

€23.35


Poznámka : Nie všetky MXM grafické KARTY sú vhodné pre notebook.Každá grafická karta má zodpovedajúci model Notebooku.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. vďaka

Popis: Stav : Použité & Plne Testované pred odoslaním Záruka : 90 Dní, Typ Rozhrania : MXM II Použitie : Notebook, Video pamäte Typ Pamäte: GDDR3

Sme jedným z popredných notebook dodávatelia komponentov v Číne,sa špecializuje na vývoz notebook základné dosky,grafické karty a iné notebook príslušenstvo.Máme vlastný profesionálny technik tím a dobrý servis pre vás. S vysoko kvalitný, dobrý vzhľad a rozumnú cenu.

1:Skontrolujte vzhľad, ako turps, prach, cín na spájkovanie mäkké alebo iné špinavé označiť na palube. 2:Skontrolujte, či nedostatok elektronických izolácie lepiaci papier. 3:Skontrolujte, či nemá armatúr, hrdza, rot, tepla odstránenie podvozku. 4:. Skontrolujte, interný a externý konektor LCD displej , Dva pamäťové, DVD vodiča, Sieťové pripojenie, Hlasové, Myši, Klávesnice, Podsvietenie, USB, SD konektor, PC, 3,3 V COMS batérie, Batérie, či nabíjania a vybíjania, plne beh 3D, Reštartujte systém aspoň twic

1.Máme loď na celom Svete. 2.Položky sú dodávané DHL,UPS,EMS alebo www.tantra-egypt.sk štandardná doprava. DHL,UPS zvyčajne trvať 2-5 pracovné dni na doručenie. Položky sú zvyčajne dodávaný do 48hours po vaša platba bola overená (nedeľa vylúčené) 3.Zvyčajne sme loď na dodaciu adresu, aby ste sa zaregistrovali na www.tantra-egypt.sk alebo Pay-Pal, ak chcete zmeniť svoj doručovaciu adresu, prosím e-mail nás v čase. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila záručná lehota je 90 dní, všetky výrobky môžu byť zaručené počas záručnej doby. Vysoká hodnota záruka na výrobok

Ak chybné položky sa musia vykazovať k nám do 7days po prijatí položky (máme plne testované všetky položky pred poštovné).

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky, predávajúci bude platiť za výmenu poplatky za doručenie.Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Naša firma predáva mnohé značkové počítačové príslušenstvo. Ak budete pracovať v našej spoločnosti. Dáme vám lepšiu cenu a predĺženej záruky.

Spätná väzba: Priatelia: Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, dať 5 star pozitívnu spätnú väzbu na nás, ďakujem vám veľmi pekne.Naši zákazníci sú prioritou. To je naše pocty k tomu, aby ste spokojní s našimi položky a služby.Prosím, dajte nám pred odoslaním akejkoľvek negatívnej spätnej väzby. Garantujeme, že budeme sa snažiť, aby sa váš nákup príjemným zážitkom.

Štítky: 2011 imac, upraviť klávesnice, grafická karta pre imac, a1312 imac, imac počítača, 2010, a1225 imac, pci express x16, a1225, a1224, ck2.


( 1 Hodnotenie )

Počet