IKOKY Dvakrát hlavy Vibrátor Dospelých Produkty Análne Korálky bez Ramienok Dildo Análny Vibrátory Plug Vibrátor Prostaty Masér sexuálnu Hračku,

€8.36


Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné. Análny vibrátor je ergonomicky navrhnutý pre maximálne potešenie a stimulácia. Stlačením tlačidla na prístroji telo zapnúť/VYPNÚŤ Vibrátor a zmena vibračných režimov.

Špecifikácie: Farba: Balíku, Fialová Veľkosť: Ako obrázok) Materiál: Mäkká lepidlo + ABS Vibrácií Režime: 10 Rýchlosť/1 Rýchlosť Napájanie: USB nabíjanie/1 x AAA Batéria ( Nie je Súčasťou )

Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Predvolený názov na obale je "Otvárač Fľaše"(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Package Zahrnuté: 1 x Análny Plug Vibrátor

Otázka: Ako dodať tovar?Diskrétne balenie?

Odpoveď: diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov.

Odpoveď: balenie bez obrázky a slová o sexe.len viete, čo je vo vnútri.

Otázka: Výroba Karta Bezpečnostných?

A: Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Otázka: dropshipping ?

Odpoveď: Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Otázka: Keď je zásielky zaslanej?

Odpoveď: Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Otázka: Ako o vrátenie

Odpoveď: Úplné vrátenie peňazí ak je položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: vedúci kati, testis prostaty masér, moje sexuálne hračky, zadok plug, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, análny, massag prostaty, sex hračky, super silikónový vibrátor, vibrat.


( 1 Hodnotenie )

Počet