Bohemian Rhapsody 2018 Film QUEEN Freddie Mercury Akrylový Stojan Akcie Obrázok

€8.26


RM7544986233072337

Veľkosť:15 cm Farba: ako pictutre zobraziť

Materiál: Akryl

Ekologická Norma: Olovo, Nikel, Kadmium zadarmo

Balenie obsahuje 1 * hračka Obrázok

Doprava:

- Tovar bude dodaný v priebehu 24-48 hodín po platba potvrdená, okrem víkendu (sobota a nedeľa) a Čínsky úradný dovolenku.

- Medzinárodné Kupujúci Poznámka:

1) z Dovozného cla, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci 's zodpovednosť.

2) Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

- Položiek bude odoslaný na vašu adresu resistered v Ali-express pokiaľ rôznych poštová adresa je informovaný pred alebo ak je platba odoslaná. Ak zle korešpondenčná adresa je uvedená, budeme neberie žiadnu zodpovednosť za to.

- Prepravné náklady, ktoré zahŕňajú náklady na poštovné a prepravy, manipulácie (práca a materiál).

Platby:

- Spôsob platby: akceptujeme Viazaný, platobný systém podporuje Paypal,Mastercard, Visa, Objavovať, American Express a eCheck.

- Prosím, uistite sa, či máte platný Viazaný účet pred ponúkania cien.

Záruka:

- Na všetky produkty sa vzťahuje na 1 mesiac - 1 rok záručná doba, v opačnom prípade to bude uvedené v bode reklamy.

- Chybné položky by mali byť vrátené k nám do záručnej doby. Iba vadný výrobok bude ponúknutá výmenu alebo vrátenie peňazí.

- Prosím, napíšte číslo položky a vaša Ali-express ID na vrátenie balíka.

- Je dôležité deklarovať svoju package ako "Výrobok pre Návrat" na Colnom Vyhlásení Formulára.

- Sme nie je zodpovedná objednávateľovi za akékoľvek škody, za množstvo peňazí, ktoré má zákazník skutočne zaplatili, nám.

Na zápas Nás:

Sme spoločnosť s názvom Guangzhou zhichunpin Technology Co.,S.r.o. S dlhoročnými skúsenosťami na hľadanie zdrojov, prispôsobenie, kontroly kvality a logistiky v Číne, sme schopní slúžiť všetky potreby zákazníkov v Európe, Severnej Amerike a Ázii a Tichomorí. Tieto potreby sa líši od malých objednávok jednotlivých spotrebiteľov alebo malých predajcov veľké objednávky z firemných zákazníkov.

Naše výrobky sa pohybuje od animácie hračky, PVC akčné figúrky, plyšové hračky, diaľkové hračky atď. Máme pevné partnerstvo v oboch výroby v Číne a predaja a marketingu po celom svete.

Preto sme schopní lepšie splniť všetky druhy potrieb zákazníkov prostredníctvom nášho vysokú kvalitu a najviac nákladovo-efektívnych produktov a služieb.

Náš pracovný tím sa organizuje mladých a aktívnych ľudí, ktorí majú rôzne špeciality a vedomosti a rýchlo sa učiacich sa, ako dobre, aby bol schopný plniť rozličné potreby zákazníkov.

Štítky: šaty kráľovnej pokoja, 16 podpora, akcia obrázok stojan, elvis presley šperky, 16 stojan, tamashii národ, rori ortuť obrázok, 15 cm lure, fredy mercury akcie obrázok, hunter x nastaviť číselné údaje.


( 2 Hodnotenie )

Počet