24Pcs 6typ Vianočné Gule Závesné Dekorácie, Ozdoby na Vianočné stromčeky pre Strany, Loptu Prom ružové Zlato Vzor

€10.03


Popis

To je veľký visí loptu výzdoba na svadbu, večierok, alebo narodeniny atď. Môže sa zavesiť na Vianočný stromček, steny, stoly, cez dvere, používané ako foto pozadia a vnútorné alebo vonkajšie dekorácie. Skvelé dekorácie Vianoce s Vianočné tému vzory pridať viac festival atmosféru a zábavu.Fandiť Vianočné dovolenku strany s týmito vianočné závesné dekoroch!

Funkcie

- Farba: Ružové Zlato. - Materiál: PVC. - Veľkosť: Cca 6x6x6cm. - Vysoko kvalitný materiál, bezpečné, odolné a šetrné k životnému prostrediu. - Krásne a rôznych grind dizajn je dekoratívne a atraktívne. - To môže naozaj pomôcť vytvoriť špeciálne a nezabudnuteľné chvíle pre vás a vašich priateľov. - Vhodné pre dekorácie v domácnosti, hotel, reštaurácia, luxusnej reštaurácie, kancelárske budovy, kaštieľ a tak na Vianoce predviesť krajiny rozloženie. - Ľahko zavesiť ich na stenu, nad tabuľkou, pozdĺž chodby a na strome, atď. - Veľký dotyk pre prázdnin zábavné, vyzdobiť váš domov plný Slávnostnú atmosféru. - Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie, atď. Mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme! 24 x Vianočné gule

Štítky: zlatý prsteň rose, 24k gold rose, vianočné gule sklenených polotovarov, christma, luster planéty, guľôčky polystyrénu, vonkajšie vianočné decoratio, vianočnú ponuku, dekorácie rok vianočný strom gule, veľké vianočné baubles.


( 2 Hodnotenie )

Počet