UHF Profesionálne SLX14 Výkon Bezdrôtový Mikrofón S SLX Bodypack Vysielač Headset Headworn Kondenzátora Mic 572-596Mhz

€103.66


Doprava Zadarmo! Prejdite s Digitálnymi Bezdrôtovými. Úplne úžasné, hra-zmena bezdrôtové slúchadlá mikrofón systém! Zväzok má to, čo potrebujete pre hands-free na scénu vyvádzanie. Začína úžasná (a úžasne pohodlné) headset mikrofón, nízky-profil cardioid kondenzátorových mikrofónov, ktoré zostáva na mieste na javisko. Stačí ho pripojiť do zahrnuté ľahký bodypack vysielač a máš veľký setup na etapy, škola, fitness klub... kdekoľvek potrebujete skvelý zvuk a hands-free výkon. Systém tiež obsahuje super-spoľahlivý prijímač. Môžete sa na nás spoliehajú na dodanie tovaru, a tento systém je ideálny príklad! Pôsobí na frekvenčné pásmo J3 572-596 Mhz Doprava Zadarmo UHF Profesionálne Karaoke Bezdrôtový Mikrofón Systém S Bodypack Vysielač Kondenzátora Slúchadlá s Mikrofónom. Jasné, Prevodovky zvuk vystupoval s je založená na Nový patentovaný Audio Odkaz Companding, technológia, ktorá prináša viac prenosu jasnosť a dynamický rozsah pre bezdrôtové systémy. Na rozdiel od starej školy bezdrôtový companding schém, ktoré sú obmedzené tým, fixný pomer kompresie, táto technológia využíva variabilným kompresným pomerom. Výsledkom je odstránenie bezdrôtový artefakty počas tiché pasáže a vynikajúci dynamický rozsah hovorí. Mozog-mŕtvy jednoduché Nastavenie! Na operatívnej úrovni, Headset systému je prijímač zamestnáva funkcií, ktoré robia setup takmer bez námahy. Využitím Auto kmitočet a Automatické Nastavenie Vysielača, systém prehľadá bezdrôtový krajiny a identifikuje clear channel okamžite. Potom, riadi infračervené prepojenie, na dotyk tlačidla vysielača je automaticky synchronizuje s prijímačom. S viac ako 960 prevádzkové frekvencie cez 24 MHz z UHF pásma, by ste mali byť schopní rýchlo a ľahko nastaviť až 20 systémov v danej lokalite (oblasť závislé). Rozmanitosť Prijímača je robustné kovové bezdrôtový prijímač, ktorý spočíva v rozmanitosti technológie na zlepšenie príjmu a minimalizovať výpadky. Je vybavený rack-mount hardvér, odnímateľný 1/4-wave antény, podsvietený LCD displej, 1/4-palcový a XLR výstup konektorov, frekvenciu a silu výluk, V Súlade napájanie, a na zadnom paneli ovládanie hlasitosti. Nakoniec, multi-funkcie LCD displeje skupine, kanálu, frekvenciu vysielača batérie, silu, a zamknuté/odomknuté stav. Balenie Obsahuje: 1 x Rozmanitosť Prijímač, 1 x Bodypack Vysielač 1 x Chladič Pokožky headset mikrofón 1 x NT 2 napájacie jednotky 2 x 1/4 Vlna Antény 1 x 6.35 Audio Kábel 4 x Ochranné Nárazníky s 8 skrutky, 1 x Používateľská Príručka 1 x Balík

Sme veľkoobchod a maloobchod, ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte ma!!! Poznámka: z každej Krajine napätia a Pripojte iné, Ak ste objednávku, prosím zanechať odkaz, dajte mi vedieť vašej krajine napätie (110V alebo 220V).

O batérie, z dôvodu, aby sme poštovné použiť leteckú službu (nie je dohodnúť poštovné batérie), takže keď sme sa odošle produkt naše mať z batérie. Dúfam, že všetci kupujúci nemôže pochopiť. Vďaka!

Náš špecialista a služby

Väčšina našich produktov pochádza z odbornej export veľkej továrni, všetky naše výrobky sú starostlivo vyberané, obrázok je prevzatý z pravého výrobkov, vysoká kvalita, moderný štýl, hoci nie sú najnižšiu cenu dôvody domnievať sa, že dostanete to, čo ste zaplatili za!

· Sme skupina mladých parner, dúfam, že každý kupujúci môže stať naším partnerom, samozrejme, po zakúpení produktov z nás, veríme, že sa stanete našimi priateľmi a podporte nás.

platby:

· Pre zaistenie bezpečnosti z oboch účtov,akceptujeme Viazaný,z kreditnej karty.

· Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

· Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Doprava:

· Garantujeme, že loď sa do 3 dní po potvrdenie platby (okrem Dovolenku).

· Po prijatí platby prosím, aby na odoslanie objednávky. Doručenie do vašej krajiny môže trvať od 5 do 25 pracovných dní po objednávka bola vyexpedovaná. Niektoré časy položky budú oneskorené v dôsledku neočakávaných dôvodov. Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať balík presiahol 30 pracovných dní vylučuje víkendy a sviatky. Sledovacie číslo nebude poskytovať. Nebudeme reagovať na sledovanie e-mail v prvých 10 dní po zaplatení ukončené. Vezmite prosím na vedomie, že väčšina medzinárodných meškanie zásielok sú poštové oneskorenia, že nie sme si vedomí, kým môžete, dajte nám vedieť.3 DNI

Krajina

Doba Spracovania

Čas dospieť prostredníctvom EMS

Prísť čas

Čína Príspevok (HongKong) Air Mail

Čas dospieť byDHL

Čas dospieť byUPS

USA

5 dní

5-8days

15-25days

2-5days

2-5days

Európa

5 dní

5-8days

25-30 dní

2-5days

Ázia

5 dní

3-5days

20-30 dní

2-5days

Iné(Ako Brazília, Rusko, Taliansko...)

5 dní

5-15days

30-45 dní

· EMS expresná doprava zvyčajne trvá 3-8 pracovné dni v závislosti od krajiny doručené.

Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iný problém, ktorý sú zodpovedný za prepravné služby.

Štítky: bezdrôtový mikrofón profesionálny lektor, maono flexibilný mikrofón, headworn bezdrôtový mikrofón, bluedio bluetooth mikrofón, microphon bezdrôtový systém, shimano slx, jedlo zmiešavač, BM800, microphon, sullen.


( 0 Hodnotenie )

Počet