Prispôsobený Maillot Ropa Ciclismo Dlhý Rukáv Thermal Fleece, Cyklistické Dresy Topy Zimné Bike Team Cyklistické Topy Klub Košele

€10.72


Tipy na Zákazku položky: 1. Položka Dizajn: Zákazku & Design Zadarmo Môžeme vytvoriť vlastný dizajn: všetky veľkosti, všetky farby, všetky logá na vás ako. Zabezpečujeme aj všetky tím cyklistické odevy, čo môžete nájsť. 2. MIN: 5pc alebo 5sets 3. Prosím vyberte si veľkosť, položka a materual na prvý, a potom pripojte sa k nám s vašim logom alebo podrobné požiadavky. 4. Ak máte svoj vlastný dizajn, pošlite nám, prosím, Umelecké dielo. (Zákazníka poskytnúť návrhu plánu v AI alebo CDR súbory alebo Logá, písmená a obrázky), Ak nie je dizajn, môžeme zaslať prázdnu šablón pre váš pridajte svoj dizajn. Tiež môžeme dizajn podľa vašich požiadaviek. Alebo sme úprava existujúceho štýlu (vytlačiť Logo a text v existujúcich štýl). 5. Dodacia lehota: 3-5days pre množstva vzorky po dizajn byť potvrdené. 5-15days pre veľké objednávky. 6. Môžeme vás poslať fotky pred doručenia pre vás comfirn položky. 7. Budeme používať Registrované Air mail pre dodanie. Ak potrebujete express pre rýchle dodanie, prosím, pripojte sa k nám skontrolujte DHL/UPS/Fedex/ARMX/etc.. poplatok pre vás.

Prosím, kontaktujte nás pred uvedením vlastné jazda na bicykli, aby v našej továrni. Potvrdíme vám svoj dizajn a poskytuje najlepšiu cenu podľa vašich množstvo Doručenia: Odoslané prostredníctvom vyjadriť ako DHL, TNT, UPS, FedEX, EMS, ARMX, POST leteckou Poštou, letecky alebo po Mori, ako potrebujete. FAQ OTÁZKA: Ako môžeme ponúknuť najlepšiu kvalitu tovaru klientom? Odpoveď: po Prvé, použijeme EPSON tlačiarne a atramentové dovezené z Japonska, a Montiantonio transfer tlačiareň dovezené z Talianska. Po druhé, máme celý proces kontroly kvality od návrhu, tlač, rezanie, šitie na obale. Po tretie, máme profesionálny po-predajný tím fllow všetky objednávky zvládnuť všetky problémy. Otázka: Aké minimálne množstvo pre jednotlivé objednávky? Odpoveď: 5pc alebo 5sets Otázka: Keď sme sa vytvoriť umelecké diela ,aký formát je k dispozícii pre tlač? Odpoveď: môžete Si vybrať: PDF, CDR, AI vektorové súbory Otázka: Ako sa o vzorky času a doba každej výrobe? Odpoveď: Vzorka čas: 7-10 dní po všetkých dizajn a materiál potvrdil; doba: 10-25 dní pre väčšinu výroby na základe množstva. Otázka: máte sklade produkty na predaj ? Odpoveď: Áno, máme skladom mnoho druhov z našej vlastnej značky, tiež mnoho farieb prázdne jersey na predaj. Tiež prijať OEM objednávky.

Štítky: 11 50, jersey spexcel, blúzka ženy, retro pro cyklistika dres, muži streetwear, kormidle poc, cycl jersey, fox race, dlhé tričko ženy, strech cyklistické tričko.


( 1 Hodnotenie )

Počet