Pernambuco VIOLA LUK Eben Žaba Nikel Striebro Bielych Chlpov Viola Diely Príslušenstvo Testované Výkon

€66.16


◆ ÚROVEŇ MASTER - To je tvorený naším pánom na prove-maker a vám prinesie sladké a jasný zvuk. Odporúčam ho pre profesionálnych hráčov. Ako je to ľahký a ľahko ovládateľný. ◆ PERNAMBUCO - luk je krásne Pernambuco stick, hnedá farba, sušené vzduchom viac ako desať rokov. Kolo držať tvar. Luk cca. 70 gramov, 74.5 cm. ◆ DOBRE VYBRANÉ ŠTETÍN - Dobre vybraných prírodných štetín, veľký kontrakcie, ľahšie kolofónia a odolnejšie. Sme používa lepšie štetín pre model ako podobné ceny luku na trhu, berúc do úvahy, stojí to veľa pre to, aby ste znovu vlasy lokálne. ◆ SKVELÉ VYVÁŽENIE BOD - Ako viete, vyváženie bod je veľmi dôležitý pre lukom. Skvelé vyváženie bod je na prove jednoduchšie na ovládanie. Naše maker vždy prispôsobuje ju na niekoľko krát, aby sa zabezpečila jeho miesto je v správnom rozsahu. ◆ AJ RUČNE - luk je úplne vyrobené podľa starých skúsených luk-maker s tradičné remeselné práce. Rovno stick, čistá práca. Luk je v dobrom stave, rovné, pripravený na hranie. Rýchla akcia, reakcia teplý zvuk.

Ako veľmi populárne a cena-výkon modelu, lúk má kole stick, ktoré je vyrobené z krásnej hnedej pernambuco. Prijatie prvotriednej kvality prírodných štetín, veľkú odolnosť, jednoduchší a kolofónie. Farebné mother-of-pearl List. Pravá koža rukoväť, elegantné nikel striebro navíjanie nite. Veľmi očarujúce vzhľad. Toto je naozaj jemné husle lúk s skvelá bilancia. To vytvára bohatý teplý a otvorený zvuk. Luk je v dobrom stave, rovné, pripravený na hranie. Pre profesionálnych hráčov. Veľmi vysoké náklady na výkon lúk, nenechajte si ujsť to.

Štítky: vingobow husle, eben stick, zadarmo nikel, viola luk reťazce, luk vingobow, taylor eben hmatník, lukostreľba šípku prípade, žaba husle, žaba plyšové, žaba klobúk.


( 2 Hodnotenie )

Počet