Gravírovanie RFID Karty Majiteľa Peňaženky pre Mužov Kreditnej Karty Držiteľ Business Unisex PU Kožené Dvojvrstvové držiteľa Karty, Hliníkový Rámček

€7.85


Q&A

1. Môžem používať iné jazykové? Všeobecne povedané, angličtina je prvou voľbou, ale ak máte špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte zákaznícky servis. 2. Môžem si pridať svoje meno a telefónne číslo? Áno, ale budeme sa rozdeliť do dvoch riadkov. Sme tiež rozdeliť názvy, ktoré sú príliš dlhé do dvoch riadkov. 3. Môžem si pridať svoje vlastné logo? ÁNO, ale musíte nám poslať obrázok ako prvé, potom budeme kontrolovať, či môžeme urobiť to, alebo nie. 4. Môžem si vybrať farbu meno? Nie, farbu názov závisí od farby kože. Ale štvrtý rytie obrázok môže spôsobiť farebné mená. 5. Keď môžem dostať svoju držiteľa karty? Názov prispôsobené šperky je potrebné o 2-5 dní, aby sa to. Dodacia lehota je určená tým, ktorý doprava tak, ako si vybrať. 6. Gravírovanie obrázok požiadavky? Pošlite nám, prosím s HD obrázky. Vyššie pixel je, tým lepšie.

Štítky: držiak telefónu, karta kreditná držiteľ, rfid tag, western peňaženky mužov, diy kože, mince kabelku, kožené peňaženky mužov, peňaženka ženy, držiteľa karty rfid, kabelku ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet