Pre Neverfull MM PM GM Rýchle Cítil Taška Organizátor Vložiť Taška Frézovanie Taška Kabelku Organizátori-3 MM Premium Cítil (Ručné/20 Farieb)

€22.63


✦✦ Funkcie ✦✦✦ Vrecká: - 5 vonkajšie vrecká na jednej strane, a 1 na druhej strane (vhodné pre iPad) Zips, taška - 15 vnútorné vrecká - Jedno veľké vnútorné vrecko na fľašu s vodou - Malé vnútorné vrecká pre štíhly položky, ako sú perá, make-up štetec, kľúče od auta, atď. - Veľké vnútorné vrecká na rýchly pokles položky 【mať VŠETKO ORGANIZOVANÉ] vyzýva - To cítil vložiť taška organizátor, robustné cítil handričkou, mäkká a poddajná, ľahký a dobre postavený, bude mať kabelke peňaženku tote taška na plienky tvar a shipshape. Udržať vaše položky jednoduché nájsť a dobre organizovanej. Jednoducho uzavrieť a uložiť váš čas pre zmenu na inú kabelku. 【MULTI-POUŽITIE TAŠKA] vyzýva - môžu byť použité ako kabelka, organizátor, peňaženku, organizátor, plienka taška organizátor vložiť, tote bag organizátor, pocketbook organizátor, základné shaper atď. Niesť všetky vaše veci úhľadne & riadneho (Peňaženky, Okuliare, Telefón, make-up, Perá, iPad, Notebook a ďalšie). Ideálny výber pre každú príležitosť, napríklad Cestovanie, Doma, Vonku, Kúpeľňa, Wc, Nemocnice, atď. Ideálny darček pre Vďaka Dávať Deň, Vianoce a Nový Rok.

pre L. V Neverfull MM PM GM Rýchle 25 30 35 40 taška.

Štítky: box make-up organizátor, rýchle 25 lv taška, crystal nit, vrece vrece, speedi, malé rýchle, sac satin, kalnej kozmetické tašky, dvere make-up taška, tašky base shaper.


( 1 Hodnotenie )

Počet