Taktické Utility Puzdro Wterproof Vonkajšie Vrecko Mini Molle Puzdro Pás Pack Opotrebovaniu Cestovné Športová Taška Taška Telefón

€2.81


Funkcie:

1 Vyrobený z vysoko-kvalitných 800D nylon materiálu s vlastnosťami na ochranu životného prostredia, nepremokavé, oteruvzdorné, odolné, umývateľné.

2 puzdro je trvanlivé zips humanized dizajn, ktorý je hladký a otvoriť handričku, puzdro, ktoré výhodné pre vás na použitie.

3 puzdro má molle systém na zadnej strane vrecka, ktoré môžete zavesiť na opasok, vesta, batoh na voľný ruke, keď ste v outdoorové aktivity.

4 Multi-level design, zips s perfektnú kombináciu prístup klasifikácia viac intímne.

5 puzdro má otvorené pocket dizajn, ktorý môže uzavrieť položka jednoducho stačí otvoriť háčika a slučky pomocou zipsu.

6 Navrhnutý ako taktické molle vak, ktorý môže byť použitý ako malý výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, puzdro, taktické molle puzdro, vojenské puzdro, utility gadget puzdro, pás taška, výstroj puzdro alebo taktické pás pack.

7 puzdro je skvelý nástroj organizátor pre výchovu k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, príslušenstvo, blesky, kľúče, mince, zdravotníckych pomôcok a všetko ostatné, čo potrebujete ľahko prístupné.

8 Špeciálne vyrobené pre kempovanie, turistiku, rybolov a iné outdoorové športy, ktoré by mohli byť skvelý darček pre vonkajšie športové nadšencov.

Špecifikácie:

Materiál:nylon 800D

Hmotnosť:53 g

Veľkosť:12x6.5x3.5cm

Šport Typ:Horolezectvo,Rybolov,Cyklistiku,Camping,Turistiku,Dobrodružstvo,Cestovanie

Téma:Šport

Pohlavie:Muži,ženy,unisex

Funkcie:Prenosný,trvanlivý,ľahký,nosenie, odolný,vodotesný

Typ:Pás Taška

Batohy Typ:Vonkajší Rám

Package zahrnuté:

1x taktické pás taška

Štítky: black taktické pack, multicam tmc, taška nohu, mini taktické pás taška, mince taška camo, c poľovnícke potreby, výchova k demokratickému občianstvu puzdro, malé molle tašky, dokument peňaženka taktickej, vojenské taktické molle príslušenstvom.


( 0 Hodnotenie )

Počet