Nordic Tvorivé Železa Pierko Tvar Ozdoby Kovové Plochy Umelec Office Bookroom Domáce Dekorácie DIY Domáce Figúrka Dekor Plavidlá

€2.70


Funkcia: 100% Úplne nové a vysokej kvality! Môže to ako darček pre vášho friendst, a najviac elegantné a rafinované dekorácie. A to môže zdobiť váš kancelársky stôl stôl alebo domu. Produkt bol prepracovaný, kreatívne nápady, aby sa malé veci v živote-ako, tak, že život sa stáva živé a krásne. Charakter školy, dizajn, škola, život školy, krajiny školy, bez ohľadu na to, aký štýl potravín, je druh teplé životné skúsenosti. Minimalizmus Štýl: Zjednodušiť Život, Prominentnej Osobnosti. Udržať zmysly jednoduchý a čistý, a viac elegantné, v chuti a myslel Popis farba: Podľa fotografie zobraziť materiál: železo+drevo veľkosti: S,M,L ako obrázky znázorňujú Balenie: 1pc Poznámka: 1. prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred ponúkate. 2. farba môže mať iný ako zobrazenie rozdiel, pls pochopiť.

Štítky: dekor domov severskej, cínové figúrky, figúrky sena, kovové tropických vtákov dekorácie, dekor statu, sculptur, liatinové skillet, igor plagát, liatinové panvicu, dekor severskej.


( 0 Hodnotenie )

Počet