Ženy Bodycon Šaty Midi 2018 Lete Sexy Obväz Špagety Popruh Vestidos Sexy Vysokokvalitné Biela Čierna Červená Obväz Šaty Hodváb

€27.42


VEĽKOSŤ SPRIEVODCA:

Neváhajte a informujte sa o presné merania odevu ak si nie ste istí.

PRODUKTY OBRÁZKY:

PRODUKTY FUNKCIE:

Všetky Výrobky sú Skutočné Fotografie,Reálne Farby,Skutočný High Kvality Materiálu. Je normálne, že trochu farieb rôznymi sa zobrazí na monitory a 1-3 cm tolerancia od skutočných produktov vzhľadom na ručné meranie.

ZÁSIELKY:

1. Príprava Času:

Potrebujeme 1-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Dodacia lehota: DHL-asi 3-5 pracovných dni, aby sa dospelo FEDEX-o 5-8 pracovných dní, aby sa dospelo ARAMEX-o 8-12 pracovné dni, aby sa dospelo EMS-o 10-15 pracovných dní, aby sa dospelo ePacket-o 10 až 30 pracovných dní, aby sa dospelo Čína Príspevok Registrované Air Mail-o 15-45 pracovné dni, aby sa dospelo

Spätná VÄZBA: Milí kupujúci,vaša pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a iných zákazníkov. Prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste dostali body a s nimi spokojní,vopred ďakujeme! O NÁS: čo Môžeme urobiť, veľkoobchod,dropshipping,mix objednávky,maloobchod,označenia služieb a iných služieb zákazníkom potrebujete. Sme profesionálny šaty dodávateľa,kontrola kvality je dôležitým tak pre nás,sme skontrolujte trikrát rôzne kontroly Kvality pred posielať objednávky. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Odpovieme vám čo najskôr,customer service executive vám pomôže využívať váš nákup. Ďakujem moc!

l

Štítky: sako šaty s, bežné frock ženy, šaty žien boho štýl bavlna, jesenné nosenie, džínsové šaty pre ženy, 5xl jeseň šaty, claret šaty, blazzer šaty, šaty kórejský štýl ženy, dr. šaty.


( 1 Hodnotenie )

Počet