LXFZQ batoh školský batoh aktovka Malé batohy Detské tašky batoh deti Aktovka Školského batohu mochilas escolares infantis

€5.04


Tipy

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci priateľovi

Keďže vak je nové produkty

Takže tam bude nejaký zápach

Kupujúci prvom otvorení obalu po prijímať balík, trochu suché vôňa zmizne

Výrobky sú manuálne chyba merania 2-3 cm

Keďže vak je továreň na výrobu, takže tam bude mierne farbu a mierny zápach, ak pokyn mať akékoľvek pripomienky, prosím, nie kúpiť, prečítajte si pozorne, pretože spor spôsobené tým vyššie uvedených dôvodov, je predávajúci nebude prijatý! !

veľkosť:21 cm*20 cm*7 cm

Kupujúcemu Oznámenie: dodávky 3. nebudeme niesť zodpovednosť za colné odbavenie. 4. Doba tovaru v hromadných bude závisieť od skutočnej situácie. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci priateľa Od taška je nových produktov, Takže tam budú nejaké zápach Kupujúci prvom otvorení obalu po prijímať balík, trochu suché vôňa zmizne, Ak kupujúci myseľ, prosím, nekupujte! Veľkosť, alebo Fit Otázky: veľkosť je doplnený o konkrétne opatrenia v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie. Ak ste fid veľkosť produkty nie sú vhodné,môžete sa priamo obrátiť na nás. Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. vrátenie tovaru a zmena 1.Všetok tovar, ktorý bude starostlivo skontrolovať pred pôrodom, informujte, prosím, do 2 dní po obdržaní ak je prijatý tovar s kvalitu problém. Viac ako 2 dní, alebo viac ako 2 dní, kontaktujte predávajúceho na kvalitu objednávky, predávajúci nebude akceptovať, prosím, prečítajte si pozorne! 2.Všetky vrátený tovar musí byť zachovaný rovnaký s pôvodným tak, aby mali právo sa vrátiť a zmeniť na nové. 3.kupujúci by mala prijať všetky poplatkov za doručenie. spätná väzba 1. Náš úspech bude na základe vašej spokojnosti, prosím, dajte nám pripomienky tak, aby nám pomohli zlepšiť služby pre vás. 2.Prosím, nedávaj negatívne komentáre pred rokovaním. budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. takže ak máte nejaké otázky , prosím, kontaktujte nás ihneď. Ďakujeme za pochopenie. Ďakujeme za vašu správu, budeme odpovedať na vaše otázky medzi 9:00 a 17:00 (GMT +8). Od pondelka do soboty.

ak ste nedostal odpoveď do 24 hodín ,skontrolujte prosím !

Štítky: taška školy, batoh nohoo, Batoh, batoh školy, slúchadlá infantis, kožušinovou kapucňou sveter, nohavičky infantis chlapcov, krásy kabelka, moccasins infantis, kožušiny sveter.


( 0 Hodnotenie )

Počet