Plastové Podstielku Lopatka S Hákom Pet Prenosné Wc Veľké Plastové Mačka Debničky Osevu Zásobník Mačiatko Záchodová Misa Jednoduché Čistenie

€11.58


Plastové Podstielku Lopatka S Hákom Pet Prenosné Wc Veľké Plastové Mačka debničky Osevu Zásobník Mačiatko záchodová misa Jednoduché Čistenie Materiál: PP(anti-bakteriálne, Anti-jeseň) Veľkosť: M:48*35*18 CM L:55*38.5*20 cm(L*W*H) Farba: Modrá,Káva,Ružová,zelená Lopatka Funkcie: 1.Názov:Tri Vrstvy Otvoriť Typ Podstielku Zásobník 2.Nové praktické dizajn s vyteká čistá,Kompatibilné pre rôzne podstielku 3.Ľahko sa Čistí,Uchováva vašu podlahu čistú 4.Odolné a anti-jeseň 5.20 cm zvyšovať dizajn,zabrániť vrhu triešti sa 6.Veľké pohodlné zásobník pre vaše mačiatko baviť balenie obsahuje: 1 x Podstielku Zásobník 1 x Vrhu

Ak máte záujem o naše produkty, a nemáte s tým žiadne problémy, môžete nás kontaktovať s obchodným manažérom, e-mail a telefón.

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:

1. Alipay(Escrow)

2. Bankový Prevod

Pošlite nám e-mail, ak chcete získať informácie

Bankový Prevod spôsob platby, bude potrebné pridať $25.00 o vašej celkovej pre bankové transakcie poplatok

1. Ste tovar vám bude dodaný Čína Príspevok Air Mail 5-7 pracovných dní po prijatí platby alebo Nevybavené

Platby vymazané.

2. Zobrazí sa položka by mala trvať 15-45 pracovných dní.(Záleží na prepravu spôsobom, je tiež potrebné uvažovať o Nekontrolovateľných faktorov)

3. Ak chcete prijímať položky rýchlejšie, môžete zvoliť iné zásielky, napríklad EMS, Fedex, ale EMS, Fedex sú drahšie ako Čína Príspevok Air Mail, a pred vami, aby položky, mali by ste kontaktovať nás prvý,

a musíme pridať rozdiel v cene.

Inak, my by sme to posielať položky pre vás. Ďakujeme, že ste na poradenstvo.

1. Robíme umožniť výmenu veci, ak ste nespokojní s výrobkom,

ale mali by ste kontaktovať nás rámci 7days, a vrátiť ho do 10 dní od dátumu, ktorý ste dostali.

2. Všetci sa vrátili položka musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám poskytnúť shippingtracking číslo. A tiež by nám povedať dôvod pre návrat.

3. Návrat poštovné platí kupujúci.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, takže ak máte prijímať položky a spokojní s tým, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu (5 Hviezdičiek).

Štítky: smtp, odnímateľný podstielku okno zatvorené, plastové splat mat, wc mačka automatu, box vrhu, box podstielku, zadarmo lopatka, pat mačka, mačacie wc, podstielku mat trapper.


( 0 Hodnotenie )

Počet