Jeseň Zima Pletené Šaty Ženy Móda Tlačené Voľné Svetre Šaty Žena Bežné Dlhý Rukáv Turtleneck Party Šaty Vestido

€20.58


Ak nemôžete nájsť, čo potrebujete,Prosím, on-Line Chatu alebo e-mailu so mnou cítiť voľný čas! Budeme vám odpovedať čo najskôr.

>>Popis Produktu

Veľkosť: M: dĺžka:87 cm,prsia:98cm,rameno:42cm,rukáv:46 cm . L: dĺžka:87 cm,prsia:100 cm,rameno:42cm,rukáv:47 cm . XL: dĺžka:88 cm,prsia:102cm,rameno:43 cm,rukáv:48 cm . XXL : dĺžka:88 cm,prsia:104 cm,rameno:43 cm,rukáv:49 cm . Poznámka: Všetky rozmery sú všetky manuálne meranie,tam bude normálne 1-3 chyba. >> Záruka A Vráti:

Ak ktorýkoľvek produkt je chybný po prijatí, prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu, návrat je prijatá do 30 dní po kupujúcemu prijatie položky. Vrátený tovar má byť v jeho stave. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného. Po obdržaní vrátiť urobíme výmenu závisí od našej dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná.

>> Spätná väzba:

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 ".

[Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.]

Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2, rating, negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

>> Kontaktujte Nás:

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Štítky: zrkadlo 90x30, j519 pin b46, rúž exo, šošovky maxim, leopard 2845, mankini logo, muž corsages, šošovky xsmax, maliarske práce.


( 2 Hodnotenie )

Počet