Nové 50pcs Kreslených mačka Kovové Prívesky Kúzlo Prívesky DIY Šperky, Takže Kľúč reťazca

€12.41


Doprava doprava cena : Zadarmo ( poslali Sme tento bod Letecky)

Všetky položky budú usporiadané poštovné, akonáhle je to možné na platby vymazané. Všetky naše položky bude odoslaný do vašej ebay adresu, prosím, potvrďte svoju adresu na ebay predtým si ponuku našich položky. Pre tých, ktorí musí poslať na inú adresu, prosím, na vedomie, v paypal alebo e-mailom, aby ma informovali. Č miestnej vyzdvihnutie služby.

Upozornenie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom. Krajina Cca. Dodacia Lehota

USA 15 pracovných dní Letecky , asi 7-9 workingdays podľa EMS

Veľká BRITÁNIA/Austrália/Kanada 20-30 pracovných dní Letecky o 9 workingdays podľa EMS

V iných krajinách 30 pracovných dní alebo viac Letecky viac 9 workingdays o EMS, Môj priateľ, Ak máte špeciálne požiadavky na prepravný čas alebo má problém, kontaktujte prosím potvrďte prvý. Poznámka: Niektoré krát Letecky možno odkladu a mať viac času, prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie, bude kontrolovať svoj pozemok stav pre vás pripravujeme, ďakujeme za vaše pochopenie.

Dobrá správa: Kúpiť viac uložiť viac, máme zľavu politiky.

Štítky: auto keychain, prípad kľúč, fob kľúč, keychain, krúžok na kľúče, Auto Kľúč, kľúč vesmíru, reťaz kľúč, držiak na kľúč, auto na kľúč.


( 1 Hodnotenie )

Počet