CAMUZ Auto Flip Korenie Box na Stenu Plastové Korenie Kontajner s Lyžičkou Soli, Korenia Pohárov pre Kuchynské potreby

€32.25


Popis Produktu

3 Mriežky Korenie Box Priehľadný Korenie Box, Korenie Skladovanie Nádoba na Korenie Soľ Cukor Cruet,Korenie Pohárov s Lyžice

100% úplne nové a vysokej kvality! Uvoľňuje ruky s JEDNO-RUČNÉ ovládanie Automatické Korenie Zásobník Vyrobený z priehľadnej vhodné pre rozpoznávanie korenie. Existujú tri malé políčka v každom súbore. Je možné uložiť tri rôzne pochutiny. Na stenu a môžu uvoľniť priestor na kuchynskej linke. Skvelé nástroje pre kuchyne v našich moderných život.

Špecifikácie

Typ Položky: Korenie Box Materiál: PS Farba: Biela, Červená, Čierna Veľkosť: 260mm*115mm*115mm (Prechod: 1mm=0.039 inch ) Kapacita:400 ml*3

Balenie Obsahuje:

1*Base 3*korenie boxy(1*krabičke, 2*klasické boxov)

Poznámky:

NIE VARENÉ Č MIKROVLNNÉ RÚRY, Č UMÝVAČKA RIADU Špeciálne okno je iba za soľ. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: na jar korenie, box storag kuchyňa, soľ shaker, otočiť korenie jar, keramická nádoba skladovanie, drevené indian spice box masala dabba, úložný box kuchyňa kovov, jar korenie, kuchynská soľ shaker, lyžica čaju.


( 3 Hodnotenie )

Počet