Rybársky Prút a Cievky Nastaviť Odlievanie Rybárske Prúty Uhlíka Ultra Ľahký Prút s Mini Spinning Navijaky, Rybárske Náčinie Nastaviť Rybárske kit

€13.73


Rybársky Prút a Cievky Nastaviť Odlievanie Rybárske Prúty Uhlíka Ultra Ľahký Prút s Mini Spinning Navijaky, Rybárske Náčinie, Nastavte Funkciu: 1.Sklenené vlákna, rybársky prút, ultra-ľahké a zároveň pevné. 2.Teleskopické telo dizajn, pohodlné na nosenie, keď zložil. 3.Cievky vľavo / vpravo, zameniteľné skladacia rukoväť. 4.Fishing cievky môže byť nainštalovaný na to pevne. 5.Vybavené vlasec, ideálny nástroj pre rybolov. 6.Keramické line-riadený krúžok, odolné na použitie. 7.Ľahký a kompaktný dizajn, jednoduchý prístup k radosť z ľadu rybolovu. 8.Kĺby sú pevne pripojený,a kovové nevýbušnom krúžok je umiestnený na tyč úst, aby sa zabránilo jej prasknutie.Chvost rybársky prút je vyrobený z kovu a je trvalé.Rybársky prút je vyrobený z kovu sprievodca krúžok,s výtvarné spracovanie a plynulosť linky. Špecifikácia: Prút : Materiál: Sklenené vlákna, Predĺžená dĺžka: 1,4 m / 4.59 ft Uzavreté dĺžka: 35 cm / 13.78 v bodoch: 6 Položka hmotnosť: 135 g / 4.76 oz Cievky : Materiál:ABS prevodový pomer:5.2:1 členenie Položka hmotnosť: 154g / 5.4 oz Zoznam Produktov: 1*rybársky prút 1*fishing cievky Poznámka: 1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. 2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: rybárske kliešte pesca, prax lietať prút, mini lietať rybársky set, ryby prút, natal rybársky prút, canne a peche spinning, tyč držiak na lodi zábradlie, ultralight rod ul, pro odlievanie rybársky prút, dieťa rybársky prút nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet