5 stanovuje Alice Klasická Gitara, Struny Titán Nylon Profesionálne Gitarové Struny na Gitaru Príslušenstvo časť Guitarra

€23.59


st

r t Milí kupujúci, Ďakujeme, že ste pre nakupovanie v našom YUEKO obchod, pred nákupom by sme vám dať nejaké SĽUB!

1 . Potom, čo sme vyslali balíček a uistite sa, že nemusíte dostať vaše balíky, dáme vám všetky vrátenie peňazí. Aj v prípade, ak dodávka časový limit, môžeme stále náhradu váš paypal účet, takže môžete nakupovať tu bez obáv straty peňazí.

2 . Ak výrobok máš nejaké problémy , prosím, napíšte nám e-mail alebo nám zanechať správu predtým, než si dať sporu alebo zápornú spätnú väzbu, takže sa môžeme vysporiadať s tým, ako najskôr a efektívnejšie.

Prosím, buďte si istí, nakupovanie v našom YUEKO obchod a užiť si!!!

Alice struny sú vyrobené výlučne,prostredníctvom medzinárodne uznávaných techniky,z vysoko kvalitného materiálu vyrobeného v Nemecku,Francúzsku,Japonsku a USA.Tieto reťazce ponúkajú výnimočných tónov a dlhovekosť,a tak sa čoraz viac stáva preferovanou voľbou hudobníkov po celom svete.

1. Vaše peniaze sa vyplácajú www.tantra-egypt.sk po prijatí tovaru, www.tantra-egypt.sk dám peniaze na náš účet .A ak sme sa dohodli na vrátenie peňazí je www.tantra-egypt.sk dať to na vás príliš. Takže je to bezpečné ESCROW SLUŽBY.

2. Môžete urobiť platbu za vašu objednávku Kreditnou Kartou, Peniaze Booker, Money Gram, Banky, T/T, Western Union atď.

1.Loď čas závisí od kupujúceho colné odbavenie čas alebo iných faktorov, ako je počasie alebo postavenie cieľa.Ak ste videli balík prišiel svoje miesto, môžete skontrolovať s colnými alebo miestnu poštu, takže sa môžete dostať tovar čoskoro.

2.Bežné dodacie lehoty s rôznymi express spoločnosti.

EMS : Odhadovaná doba dodania 5 až 10 pracovných dní

Čína príspevok air mail :Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

ePacket : Odhadovaná doba dodania 5 až 10 pracovných dní,loď k NÁM len

Posti Fínsko : Predpokladaná dodacia lehota 10 až 30 pracovných dní, lode na ruskej Federácie a Bieloruska len.

www.tantra-egypt.sk Štandardná doprava : Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

Hong Kong Post Air Mail : Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

Všetky ostatné vyjadruje chcete , môžete sa obrátiť na nás.

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

1.Ak sa vám páči náš položky , prosím, dajte nám Päť Hviezdičkový spätnú väzbu, a nechať ostatné si to príliš.

2. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité , ak nie ste spokojný / á s ňou , prosím, kontaktujte ma prvé, namiesto toho, aby negatívna spätná väzba, a to spôsob, ako sa môžeme vyrovnať s tým účinnejšie.

3. Dáme päť začať spätnú väzbu na každé pekné kupujúci príliš.

4.Prosím, napíšte mi cez "MOJE SPRÁVY" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznam alebo vášho nákupu.

Našou značkou je YUEKO,ktorá je určená na výrobu výrobkov a zafarbenie vysokej kvality.Vaša podpora je dôležitá motivácia pre nás propagovať výrobky a craftworks.

Vitajte na predložila suggeations.Ak sú nejaké problémy ,kontaktujte nás prosím okamžite.Odpovieme vám na prvý raz, a to v našich maximálne úsilie na to, aby ste spokojný.Ak ste spokojní s našimi výrobkami,budeme úprimne ocenili, že by ste vytvoriť priaznivé komentár k nám .

Štítky: alice gitara reťazec, krk doska, guyker, plier nastaviť, riad titanium, vonkajšie titanium, multifunkčné plier, alicate univerzálny, klasické reťazec, tábor titanium.


( 0 Hodnotenie )

Počet