120/160 Farebné Obojstranné Nechty Gel Polish Farba Karta Profesionálne Vložené Model Na Nechty, Displej Knihy Nechty Salon Displej Nástroje

€9.44


120/160 Farba Nechtov Tip Zobrazenie Knihy DIY Nechtov Umenie Ukazuje Polica Gél lak na Nechty Color Karta Graf Maľovanie Vyhradená Doske Displeja Veľkosť: 120/160/216/308 farby Farba:Ako na obrázku zobraziť Package Zahrnuté: grafickú Kartu Kniha+balíček na nechty, tipy Funkcia: Vyvinuté pre zobrazenie rôznych UV Gel / gel lak na nechty farby. Lepidlo dizajn, ľahké dať vaše false na nechty, tipy na zobrazenie grafu. Vhodný aj pre vás usporiadať si svoje nechty umenie poľských a zobraziť ich na vašich zákazníkov. Čísla sú označené na displeji rada, dostatočne jasné, pre chooseing. Môžete ľahko nosiť preč a udržiavať ju v čistote. Láskavo Tip : 1. Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky. 2. Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1-3 cm rôzne, vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil. 3.Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte ma,ďakujem.

Štítky: klinec príklad zobrazenia krúžok, dospelých coloring book princezná, organizér box nechty, palety z kameňa, nail art, veľké klince displej, dekor nechty salon, displej nechtový tip, braclet grafické karty, kniha nechtov.


( 4 Hodnotenie )

Počet