Hliníkové Kúrenie Blok 1.75 mm Vytláčacie Hrdlo Rúrky Závit M6 0,4 mm Mosadz Vytláčacie Dýzy Silikónové Ohrievač Ponožky Pre E3D V6 RepRap

€3.88


1.Tento nehrdzavejúcej ocele hlavne má nepretržitý vlákno, takže to je viac ako univerzálna naše štandardné barel. Tiež to bola navŕtaná z väčších na jednom konci a kus teflon PTFE trubice(Nie je súčasťou dodávky) môže byť vložená znížiť pravdepodobnosť "hlavne zámok", ktoré môže zastaviť vlákna kŕmenie čo v nepodarilo vytlačiť a inak len vyriešil s mastné handry trik 2.Tieto bloky sú navrhnuté pre ultimate vysokej teplote výkon. Tieto bloky sú ideálne pre vysokoteplotné aplikácie pri práci dokonale každodenné vlákien ako CHKO, ABS a spoolworks OKRAJ. 3.Tieto ponožky udrží vášho tryska čisté a bez páleného na čiernej umelej hmoty. Nemajú len udržať dýz čistý, ale aj udržať teplo vo vnútri hotend, a mimo tlače. 4.Silikónové ponožky na zastaví tepelné straty a nestabilná teploty pre dobro. Izolované s vysokou teplotou, silikónové, to E3D v6 ohrievač v bloku súpravy budú udržiavať stabilnú teplotu oveľa lepšie. 5.Prísť s 5 Ks 0,4 mm tryska, ktoré vyrobený z pevného a odolného vysoko presné mosadz materiál je odolný proti opotrebeniu, môže poskytnúť dlhú životnosť.

Štítky: 3d tlačiarne tryska krku, extursor, hliníkové duté trubice, montáž soft tube, 3d tlačiarne barel, horúce konci ponožka, break rúry, hliníkový kužeľ m6, e3d hotend v6, tube žiarovky.


( 1 Hodnotenie )

Počet