Cyklistické Doplnky, Multifunkčná Fľaša Na Vodu Držiak Baby Kočík Bicykli Bicykli Jazda Na Bicykli Riadidlá Montáž Klietky

€3.75


Vitajte v našom obchode

POPIS PRODUKTU

*1.Nastaviteľný držiak na nápoj poskytuje pohodlný spôsob, ako mať vždy vášho nápoja na dosah ruky. Či je fľaša na vodu, na šálku kávy, tento držiak je pohodlné a jednoduché použitie. *2.Ľahký a Nastaviteľné: Tento univerzálny držiak, ktorý by mal byť jedným z vašich základné príslušenstvo, je veľmi kompaktný a ľahký, váži menej ako pol kila. Držiak môžete nastaviť do ľubovoľného uhla, zabránenie kontaminácií. *3.Hladké mimo, bez otrepov, nebolí ruka, nebolí fľaše pohár vytvoriť, teplý dotyk, jemná textúra. *4.Upínací otvor je možné otáčať o 360 stupňov tak, aby sa zmestili na horizontálnych trubiek alebo vertikálneho potrubia, čím sa zabezpečí pohár vody vždy držať nahor. *5.Vhodné pre rôzne baby kočík,dáždnik, kočík,vozík,Vozík, bassinet, detská trojkolka,bicyklov,atď. Špecifikácie: Materiál: PVC Veľkosť: 14 x 7 cm (je 7 cm priemer) Veľkosť Upínacej Otvorenia: cca 4 cm Farba: Čierna Obsah balenia: 1*fľaša klietky Poznámka: Všetky fotografie sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

FUNKCIA PRODUKTU

*1.Nastaviteľný držiak na nápoj poskytuje pohodlný spôsob, ako mať vždy vášho nápoja na dosah ruky. Či je fľaša na vodu, na šálku kávy, tento držiak je pohodlné a jednoduché použitie. *2.Ľahký a Nastaviteľné: Tento univerzálny držiak, ktorý by mal byť jedným z vašich základné príslušenstvo, je veľmi kompaktný a ľahký, váži menej ako pol kila. Držiak môžete nastaviť do ľubovoľného uhla, zabránenie kontaminácií. *3.Hladké mimo, bez otrepov, nebolí ruka, nebolí fľaše pohár vytvoriť, teplý dotyk, jemná textúra. *4.Upínací otvor je možné otáčať o 360 stupňov tak, aby sa zmestili na horizontálnych trubiek alebo vertikálneho potrubia, čím sa zabezpečí pohár vody vždy držať nahor. *5.Vhodné pre rôzne baby kočík,dáždnik, kočík,vozík,Vozík, bassinet, detská trojkolka,bicyklov,atď.

POZNÁMKA:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

ZOBRAZIŤ PRODUKT

Tipy

▶ Vrátiť :

Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

▶ Spätnej väzby :

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: zásuvky, držiak, kočík nuna držiak, kočík cestovanie, kočík držiak veľa, bike mount fľašu, klietka mount, dieťa kočík, fľaša mount, bicykel klietky, požičovňa klietky fľašu.


( 0 Hodnotenie )

Počet