Nordic 80%-98% Zatienenie Vysokou presnosťou Čierna Opona Zatmenie Handričkou Izolácie jednofarebné Záclony Obývacia Izba, Kuchyňa Záclony

€12.41


Špecifikácia:

Spracovanie: Kov Priechodka Top (krúžky)

Materiál:Vysoko Presné Polyester

70-90% Vysoká Tieňovanie Sadzba

Láskavo Pripomenúť:

1. Cena je za 1 kus Opony / Tylu.Nie pre 1 pár alebo 2 panely .

2. Prijať Vlastné ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, pls, neváhajte nás kontaktovať.)

3. Tipy: Pre správne plnosti, panely by mali merať 2-3 násobok šírky okna.

4 . Prosím, nechajte mierne odchýlky ( 1-3 cm ) vzhľadom na lemovanie.

5. Všetky položky sú skutočné streľba. Avšak, rôzne monitory a rôzne jasu môže spôsobiť farby mierne líšiť.

Vyberte si veľkosť

1.Záclony šírka =2x alebo 1.5 x (2-krát alebo 1,5-násobok pól alebo šírka stopy).

2.Záclony dĺžka = B/C/D (do výšky od pólu/trate na dno B/C/D ).

napr. A =200 cm, D =250 cm, Závesy, veľkosť by mala byť 2x200x250cm alebo 2x150x250cm.

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6.Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ PLATBU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie , inak , nebudeme vám ukázať vrátiť alebo vrátiť .

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: pletené záclony kuchyňa, opona veľkosť, opona obývacia izba luxus, zatmenie cortina, zomrie záclony, modrá turque záclony, záves pre live priestor, opona krátke, dekor severskej, home decor.


( 0 Hodnotenie )

Počet