TOHUAN 9mm Vlasy kulma Prútik Unisex Vlasy Curler Keramické Turmalín Tyčinka Styler Rýchlo Curl s LCD Displej Styling Nástroj

€21.30


Popis:

Ohrieva Rýchlo s Vysokou Kvalitou - curling prútik Teplo až tak rýchlo, s Turmalín Keramické, môžete vytvoriť pekné kučery v minútach, aj keď rushy ráno, a kučery pobyt skvelé pre dní!

Anti-horúci Tip & Nastaviteľná Teplota Nastavenie - vlasy prútik teplota je nastaviteľná. Počet stupňov by sa ukázal v LCD s real-time display. Okrem toho, anti-horúci tip pomáha vyhnúť sa horenia prst tipy a krku, zatiaľ čo budete krútiť vlasy.

Pohodlné Podržte Rukoväť & Silný Kábel Napájania: Táto profesionálna kulma hodí ruku tak dobre, je to veľmi pohodlné držanie. 360 stupňov otočná otočný napájací kábel je dlhý a silný, takže by ste mohli použiť na vlasy žehlička pohodlne vo svojej izbe,

Duálne Napätie & Ľahký Na cestu: tenký curler je spracovateľný 110 až 240 V) duálne napätie, takže môžete nosiť prenosné curler, keď budete cestovať v zámorí ! Nie je ťažké a nie objemné. Okrem toho, to tiež je najlepší darček pre oboch krátke a stredné dlhé vlasy.

Funkcia:

LCD digitálne zobrazenie teploty, ľahko upraviť a skontrolovať aktuálnu teplotu.

Nastaviteľná teplota od 80℃(176°F) do 230℃(450°C), nastavte rýchlosťou 5℃(41°F), úplne 30 súborov nastaviteľné, môžete prispôsobiť správnu teplotu podľa vašich vlasov textúry.

Stlačte a podržte teplota"+" tlačidlo a teplota"-" tlačidlo v rovnaký čas, môžete prepínať medzi stupňov Celzia a Fahrenheita.

PTC vykurovacie telesá, 30 sekúnd rýchlo ohrieva.

Turmalín keramický povrch zaručuje rovnomerný ohrev, zároveň uvoľňuje veľké množstvo záporných iónov, ktoré môžu znížiť vlasy poškodiť, aby sa vaše vlasy zdravé, prirodzené a lesklé.

Tepelná izolácia front end dizajn, ľahké držať a nebude obarenie vašich rukách.

Anti-obarenie nerezový držiak návrh na prepustenie, vyhnúť vyhrievané vlasy curler z kontaktovať s ploche priamo.

To bude automaticky vypnúť-vypnutie po 60 minút, viac v bezpečí.

2m 360 stupňov otočný napájací kábel, môžete ho otočiť na akomkoľvek uhle, bez starosti likvidáciu.

Špecifikácia:

Tepelná vodivosť materiál: Keramický keramické

Vykurovacie prvky: PTC

Barel priemer: 9 mm

Napätie: 110-240V

Frekvencia: 50/60Hz

Výkon: 30W

Platné vlasov: Suché a mokré

Pracovná teplota: 80℃~230℃(176°F~450°F) nastaviteľné(30 súborov)

Dĺžka kábla: 2m

Celková dĺžka: 35 cm

Farba: Rose red

Poštovné: Pri zadaní objednávky, prosím, zvoľte spôsob dopravy a úhrade zákazky vrátane dopravy zdarma.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Kupujúci' Informácie: Ak nechcete prijímať položky na čas, opýtajte sa nás na rozšírenie prevzatí tovaru čas. Ďakujeme za pochopenie. Spätná väzba: Ak ste spokojní s vašou transakcie s nami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu.Pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu prosím, dajte nám šancu pomôcť vám všetky problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť. Negatívny a neutrálny spätná väzba bude škody naša motivácia v poskytuje vynikajúce služby zákazníkom, a nie pomôcť vyriešiť akékoľvek transakcie problém. Platba bull Escrow akceptovať. bull Pri nákupe na www.tantra-egypt.sk, vaše platby sú chránené Escrow. Sledovať vaše objednávky a to v akomkoľvek štádiu dodať online a cítiť v bezpečí, že platba bude uvoľnená len dodávateľovi po potvrdení prijatia vašej objednávky. S Escrow, detailov o vašej kreditnej karte sú nikdy vystavená. Zákaznícky servis: 1.Ak máte akékoľvek otázky, Prosím kontaktujte nás cez Trademanager správu alebo náš zákaznícky servis e-mail. Upozorňujeme, že e-maily budú odpovedal náš služby zákazníkom dôstojníkov Mon. - Pia. 11:00 - 20:00 (Okrem Víkendov a Sviatkov) ? Môžete očakávať, že dostane odpoveď na svoj dotaz do 24 hodín. (S výnimkou Víkendov a sviatkov) 2.Spätná väzba Politiky necháme pozitívnu spätnú väzbu na kupujúceho, akonáhle kupujúci potvrdenie objednávky na www.tantra-egypt.sk. Veľmi ceníme, že sa môžete skontaktovať s nami pred odchodom Negatívnu spätnú väzbu alebo Neutrálne spätnú väzbu .My vám ponúkneme spokojní riešenie.

Štítky: ios kulma, žehlička hladký, honda cr125 radiátorov, ghd, curler vlasy, 5i, babyliss, airwrap dyson, Hp 1010, ls02.


( 0 Hodnotenie )

Počet