1pc Kužeľ Tvar Keramické Nechtov vrtáka 3/32" Klinec Frézovanie Fréza Manikúra Pedikúra Nail Vŕtací Stroj & Príslušenstvo Nechty Nástroje

€2.48


1pc Kužeľ Tvar Keramické Nechtov vrtáka 3/32" Klinec Frézovanie Fréza Manikúra Pedikúra Nail Vŕtací Stroj & Príslušenstvo Nechty Nástroje

Špecifikácie: Položka Druh:Elektrické, Manikúra Drill & Príslušenstvo oblasť použitia:Ruky a nohy Ramienka:3/32"(2.35 mm) Materiál:Keramické Účinok:Čistenie pribrala nechty Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný,správne rukoväť priemer drieku, 2.35 mm môžu byť fited mos strojov Zlepšenie zákazníkov cítiť. Vynikajúcu odolnosť a rezný výkon. Ochrana E-Súborov Poznámky : Kontrola nechtov bitov pred použitím. . Vždy noste-ochranné bezpečnostné okuliare. . Len na profesionálne použitie. . Nepoužívajte, ak je vynechané. . Uchovávajte mimo dosahu detí. . Dezinfikovať nechtov bitov po použití. Package Zahrnuté: 1pc Keramické Nechtov vrtáka

Produkt Obrázka:

Platby: akceptujeme alipay, TT,Západ Únie tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

Doprava: Pozornosť, Prosím! Sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami. Expedície je usporiadané do 5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je hotové overovanie Sos. Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodávky vysoko záleží na vašich miestnych zvykov,či poštové služby a štátne sviatky,atď My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky sú prevzaté z reálneho položka, ale môže mať niečo ako farebný rozdiel na svetlo a rôzne dávky, najmä v niektorých vzorom, nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Reklamácie a Záruka: 12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou! Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Návrat Politiky: Jeden rok záruka je poskytovaná.Položky boli skontrolované QC pred dodaním. Ak máte pocit, že sklamaní položky,prosím, kontaktujte nás v 7days dodania. Ak máte akékoľvek otázky, alebo tam je nejaký problém položky, pošlite nám, prosím, e-mail ASAP, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém čo najskôr. Sme presvedčení, že dobrá komunikácia bude dosiahnuť dobrý výsledok, uspokojiť Zákazníka je pre nás veľmi dôležité!

Iné Politiky: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať. Všetky e-maily odpovedáme najneskôr do 2 pracovných dní. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Prosím, dajte nám šancu slove problém pred neutrálny alebo negatívny názor! Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

KONTAKTUJTE NÁS: Náš Pracovný Čas: 9:00 AM-6:00 PM ( Čína čas) 12:30 do 12:30 ( GTM čas) , na Akékoľvek otázky, uvítali by Sme sa vám odpovedať čo najskôr, ako sa dá.

Štítky: dowel doweling prípravok auta, consol, taper chuck nástroj vretena, consol hru mini, 8 bitovej hry, 64 Bit, 32 bitovej hry, plavidlá bábika súpravy pre šitie, elektrické nožnice časti, trochu chlapec.


( 0 Hodnotenie )

Počet