Маска На Рот Detí 3d Masku, Ochranné Masky Modrá Non-tkané Tri-layer Mask Mondmasker Wasbaar Umývateľný 12h Doprava Dustpro

€2.20


Detské 3D Masku, Ochranné Masky Modrá Non-Tkané Tri-Layer Mask

Popis:

Tri vrstvy, non-tkané jednorazové 3D maska je vyrobená z troch vrstiev netkaného materiálu, ktorý je bezpečný a zdravý používať. Priedušný materiál a pekné vzory, aby to praktické a štýlové. Špeciálne tri vrstvy, non-tkané dizajn môže zabrániť prach, výfukové plyny áut, peľ, atď. Elastické earhook, ľahko sa nosí a žiadny tlak na ucho. Nechty v salóne alebo na akékoľvek iné územie, ktoré môže potrebovať ochranu funkcie: 1. Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, vlhkosti-dôkaz, non-jedovaté, non-dráždi, mäkké a pohodlné. 2. Priedušný materiál a pekné vzory, aby to praktické a módne. 3. Špeciálne tri vrstvy, non-tkané dizajn poskytuje ochranu proti prachu, výfukové plyny áut a peľu. 4. Perfektný dizajn, keď budete nosiť ju, to môže dokonale zapadajú do tváre. Elastické náušnice sú ľahké nosenie a nespôsobí tlak na uši. 5. Nechty v salóne alebo na akékoľvek iné územie, ktoré môže potrebovať ochranu Package Zahrnuté:

20 masky

Štítky: 3D Masku, 3d kukla, maska reusabl, 3d muž tričko, 3d tlač, čokoláda jeleň, anycubic formax pro, 3d tlačiarne sunlu, lizard tričko, barokový tlač mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet